fbpx

În calitate de părinți, dorim să oferim copiilor noștri tot ce e mai bun. Îi protejăm, îi sprijinim și îi pregătim pentru viitor.

Călătoriile împreună sunt o parte importantă a vieții de familie – fie că e vorba despre o călătorie lungă, fie că am ieșit numai pentru o înghețată.

A fi împreună în timp ce abordăm aventurile vieții, mari și mici, este modul în care creăm amintiri de durată. Experiențele pe care le împărtășim, trezesc o apreciere pentru lumea din jurul nostru și o curiozitate de a explora mai departe. Descoperind lumea împreună cu cei mici, îi ajutăm să crească fericiți, puternici și îi pregătește să facă tot posibilul pentru a-și urma visele. Acest spirit de aventură și minune face parte din ADN-ul scandinav și este în centrul a tot ceea ce se întreprinde la BeSafe. Stabilit în 1963 de familia norvegiană Torgersen și condusă de cea de-a patra generație de fondatori, familia BeSafe are aceeași pasiune: să se asigure că puteți explora lumea în siguranță împreună cu toată familia, pregătiți pentru orice situație s-ar ivi pe drum.

Viata este o călătorie frumoasă 🙂

O nouă călătorie începe în fiecare zi. Împreună!

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.