Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Ce este sistemul ISOfix ?

Blog - 2019-11-10

ISOfix - International Standards Organisation’s reprezintă un sistem de fixare sigur şi uşor de manevrat al scaunului auto pentru copii.

1. Conector ISOfix

2. Ghidaj

3. Inel de ancorare ISOfix

Dacă se utilizează sistemul ISOfix, nu mai este necesar să asiguraţi scaunul şi prin centura de siguranţă a maşinii. Acest sistem reduce riscul utilizării greşite de la 70 % la 10 %.

Motivul principal pentru care a fost conceput sistemul ISOfix este posibilitatea de a oferi mai multă siguranţă copiilor în trafic. Alte avantaje ale sistemului ISOfix: nu permite alunecarea, răsturnarea sau balansarea scaunului în caz de impact, asigură o metodă standard de fixare a scaunelor auto pentru copii, uşurează montarea scaunului în maşină, reduce riscul unei utilizări greşite.

Înainte de a achiziţiona un scaun auto cu prindere ISOfix, verificaţi dacă în maşina dumneavoastră se poate instala un scaun cu acest tip de fixare.

Standardul ISOFIX grupează autoturismele în 6 clase ( A, B, B1, C, D si E) . Dacă aveţi o maşină mai mică, verificaţi în manualul maşinii dvs. clasa ISOFIX din care face parte, după care comparaţi cu manualul scaunului ISOFIX pe care doriţi să-l cumpăraţi, dacă sunt compatibile, respectiv locul şi poziţia în care pot fi instalate în maşina dvs.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data