Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

BeSafe Brand Manifesto

Blog - 2019-12-09

In calitate de parinti dorim sa oferim copiilor nostri tot ce e mai bun. Ii protejam, ii sprijinim si ii pregatim pentru viitor.

Calatoriile comune sunt o parte importanta a vietii de familie - fie ca este vorba despre o calatorie lunga, fie am iesit numai pentru o inghetata.

A fi impreuna in timp ce abordam aventurile vietii, mari si mici, este modul in care cream amintiri de durata. Experientele pe care le impartasim, trezesc o apreciere pentru lumea din jurul nostru si o curiozitate de a explora mai departe. Descoperind lumea impreuna cu cei mici, ii ajuta sa creasca fericiti, puternici si ii pregateste sa faca tot posibilul pentru a-si urma visele. Acest spirit de aventura si minune face parte din ADN-ul scandinav si este in centrul a tot ceea ce se intreprinde la BeSafe. Stabilit in 1963 de familia norvegiana Torgersen si condusa de cea de-a patra generatie de fondatori, familia BeSafe are aceeasi pasiune: a va asigura ca puteti explora lumea in siguranta impreuna cu toata familia, pregatiti pentru orice situatie s-ar ivi pe drum.

Viata este o calatorie frumoasa :)

O noua calatorie incepe in fiecare zi. Impreuna!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data