Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

De ce BeSafe?

Blog - 2019-12-09

Forta care ne impulsioneaza este dorinta de a proteja ceea ce avem mai pretios, copii nostri.

Citim sau vedem stiri alarmante despre micutii implicati in accidente rutiere, in urma carora sufera leziuni grave sau chiar mor. Adevarul este ca, majoritatea acestor situatii ar fi avut final mai fericit, daca scaunul auto ar fi fost folosit si utilizat corect. Acest lucru ne

intristreaza
Scopul nostru principal este ca niciun copil sa nu mai fie ucis in trafic, iar numarul celor care sufera leziuni sa fie cat mai mic. In momentul in care alegeti un scaun auto copilului Dvs., folositi-va ratiunea, nu dorinta inimii. Poate inima va indeamna sa alegiti un scaun dupa culoare sau cu imprimeuri, insa in cazul unui accident, nivelul de siguranta oferit nu depinde de culoarea scaunului auto. Suna dur, dar aceasta este realitatea. Nivelul inalt de siguranta se dobandeste numai prin cercetare minutioasa si fabricare sigura. In trafic, cel mai important lucru este siguranta miciilor pasageri de langa noi.

Istorie

Pentru a afla inceputurile HTS trebuie sa mergem in trecut. La inceputul secolului douazeci, inainte ca fiecare familie sa detina un autoturism, HTS a inceput ca producator de sei. Compania fabrica "scaune" pentru mijloacele de transport al vremii. Confectionarea seilor era importanta in acele vremuri, iar Hans Kristian Torgersen a pus baza Selariei HTS, fondata pe baza experientei a trei generatii de profesionisti.

Prin anii 1930 maestrii au schimbat modul de abordare pentru a tine pasul cu dezvoltarea tehnologiei – trecerea de la cai la masini. Pentru ca HTS sa „supravietuieasca” si sa se dezvolte a fost nevoie de convertirea la noi tipuri de „cai putere” şi alegerea altor alternative de productie. Au inceput sa produca huse pentru scaune de masina in numar tot mai mare, apoi si-au extins gama de productie cu alte produse pentru masini. In 1984 HTS incepe sa produca primul scaun auto destinat copiilor, iar de atunci traditia este urmata. HTS are o reputatie cunoscuta la nivel mondial pentru inovatie privind scaunele auto pentru copii pozitionate cu spatele catre sensul de mers.

Date despre companie:

HTS colaboreaza extensiv cu institutii de cercetare, organizatii pentru promovarea sigurantei in trafic si institutii medicale din intreaga Europa. " Ne straduim ca in mod constant sa fim in top cu produse de inaltă calitate conform celor mai stricte norme. Sume mari sunt investite in mod regulat in cercetare si dezvoltare. Puterea si politica HTS BeSafe consta în importanta acordata sigurantei oferite de produsele noastre. In fiecare an investim mai multe milioane de coroane norvegiene in teste si evaluari ale produselor noastre, punandu-le in situatii inimaginabile."

In prezent HTS opereaza în urmatoarele domenii de activitate: tapiterie auto, sacune auto pentru copii, portbagaje, casti de protectie, cutii frigorifice precum si scaune pentru autobuze si tren. Compania detine peste 160 de angajati.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data