Ori de câte ori aveți nevoie să vă transportați scaunul auto pe calea aeriană sau feroviară, vă acoperim cu geanta noastră de transport pentru scaunul auto. Această geantă vă va păstra scaunele auto în siguranță și protejate în timpul deplasării.

De asemenea, a avea un bebeluș înseamnă că încercați în mod constant să îl faceți să doarmă și să nu îl treziți atunci când sunteți în mișcare.

Urcarea și coborârea bebelușului din mașină și din scaunul auto înseamnă, de obicei, că acesta se va trezi. Cu ajutorul (aproape magic) iZi Transfer, vă puteți muta bebelușul în și din scaunul auto fără a schimba poziția de dormit. Cu plăcere!

Filtrare

Preț:

Afișare::
Sortează după::
Accesoriu BeSafe iZi Transfer
199,00 lei (TVA inclus)

aprox. 0-12 luni

Dispozitivul de transport pentru bebeluși BeSafe vă permite să vă aduceți fără probleme bebelușul din cărucior sau din mașină până acasă. Este concepută pentru a se adapta și susține forma naturală a bebelușului și permite mutarea bebelușului fără a-i schimba poziția de dormit.

  • Clear
Stoc epuizat

Geanta de protecție pentru transport BeSafe face posibilă aducerea scaunului auto cu dumneavoastră ca bagaj. Concepută special pentru scaunele auto pentru copii, cu spațiu amplu în interior.