Accesorii necesare pentru a-l proteja pe cel mic de condițiile meteo și de cele din aer liber. Atât în interiorul, cât și în afara mașinii. Fie că este vorba de protecție solară pentru geamurile mașinii, de o husă de ploaie sau de protecție împotriva soarelui și insectelor pe care să o folosiți pe scaunul pentru copii atunci când sunteți în afara mașinii.

Filtrare

Preț:

Afișare::
Sortează după::

Se potrivește cu: toate versiunile de iZi Go, iZi Go Modular

Protectorul de ploaie BeSafe vă protejează bebelușul în condiții meteo nefavorabile, realizat din materiale impermeabile, o deschidere accesibilă și căptușeală reflectorizantă. Este accesoriul perfect atunci când transportați scaunul auto pentru bebeluși sau îl folosiți pe un cărucior ca sistem de călătorie.

Se potrivește cu: toate scaunele pentru copii / toate mașinile

Parasolar care blochează razele UVA și UVB cu un indice UPF50+ și oferă copilului o zonă de protecție extinsă, dar nu blochează vederea șoferului.

Parasolar pentru scaun auto copii BeSafe
90,00 lei (TVA inclus)
-28% Stoc epuizat

Se potrivește cu: toate versiunile de iZi Plus, iZi Kid, iZi Combi, iZi Comfort

Parasolarul se fixează cu ușurință pe scaunul auto pentru copii cu ajutorul unor elemente de fixare și vă protejează copilul de soare. Este foarte util mai ales atunci când scaunul auto pentru copii este așezat pe scaunul pasagerului din mașină. Compatibil cu BeSafe iZi Kid/iZi Combi/iZi Comfort/iZi Plus.

Se potrivește cu: toate versiunile de iZi Go, iZi Go Modular

Atunci când transportați scaunul auto pentru bebeluși sau îl utilizați pe un cărucior ca sistem de călătorie, Protectorul BeSafe ține insectele la distanță fără a restricționa mișcarea sau confortul copilului.