Toate scaunele noastre pentru copii sunt potrivite de la naștere. Cu toate acestea, atunci când alegeți un scaun pentru nou-născut, aveți de ales: fie un scaun pentru bebeluși de la aproximativ 0-12 luni, fie un scaun auto 2 în 1 de la nou-născut până la aproximativ 4 sau 7 ani.

Scaunele pentru bebeluși au un mâner care facilitează transportul scaunului în afara mașinii. Aceste scaune sunt, de asemenea, compatibile (cu ajutorul unor adaptoare) cu majoritatea sistemelor de șasiu pentru cărucioare, astfel încât îl puteți fixa pe cărucior pentru staționări mai scurte în afara mașinii.

Filtrare

Preț:

Afișare::
Sortează după::
Scaun auto BeSafe Stretch B
3.529,00 lei3.629,00 lei (TVA inclus)

aprox. 0-7 ani

Scaunul auto 2 în 1 orientat cu spatele spre direcția de mers, potrivit pentru copii de la naștere până la aproximativ 7 ani. Nu depinde de ISOfix, astfel încât îl puteți instala în orice poziție.

  • Clear
Scoică copii iZi Go Modular X2 i-Size
1.195,00 lei1.295,00 lei (TVA inclus)

aprox. 0-12 luni

Se potrivește cu: baza iZi Modular i-Size

Un scaun auto pentru copii aprobat în conformitate cu cele mai recente standarde de siguranță, care dispune de inovatorul sistem Dynamic Force Absorber™.

  • Clear
Scaun auto rotativ iZi Twist B i-Size
3.145,00 lei3.489,00 lei (TVA inclus)
-10%

aprox. 0-4 ani

BeSafe iZi Twist B i-Size este un scaun rotativ care combină un scaun pentru bebeluși și un scaun pentru copii mici într-unul singur, fiind prevăzut cu Baby Shell™ și Newborn Hugger™.

  • Clear
Scaun auto rotativ iZi Turn B i-Size
3.195,00 lei3.689,00 lei (TVA inclus)
-11%

aprox. 0-4 ani

Un scaun auto 2 în 1 care îi oferă copilului dumneavoastră o călătorie mai sigură încă de la momentul nașterii și se extinde la o rotație flexibilă de 360° pe măsură ce copilul crește. Culori multiple

  • Clear
Bază ISOfix BeSafe Beyond
1.445,00 lei (TVA inclus)

aprox. 0-6 ani

Se potrivește cu: Go Beyond, Beyond, Beyond 360

Baza BeSafe Beyond este compatibilă atât cu scaunul pentru copii Go Beyond, cât și cu scaunul pentru copii mici Beyond. Scaunul pentru bebeluși Go Beyond poate fi instalat cu sau fără bază. Scaunul pentru copii mici Beyond este obligatoriu să fie utilizat cu această bază.

aprox. 0-4 ani

Se potrivește cu: toate versiunile de iZi Go Modular & iZi Modular

Baza ISOfix face ca instalarea scaunului să fie rapidă și ușoară. Această bază este compatibilă atât cu BeSafe iZi Go Modular i-Size, cât și cu toate versiunile BeSafe iZi Modular i-Size.