fbpx

1. Conector ISOfix

2. Ghidaj

3. Inel de ancorare ISOfix

Dacă se utilizează sistemul ISOfix, nu mai este necesar să asiguraţi scaunul şi prin centura de siguranţă a maşinii. Acest sistem reduce riscul utilizării greşite de la 70 % la 10 %.

Motivul principal pentru care a fost conceput sistemul ISOfix este posibilitatea de a oferi mai multă siguranţă copiilor în trafic. Alte avantaje ale sistemului ISOfix: nu permite alunecarea, răsturnarea sau balansarea scaunului în caz de impact, asigură o metodă standard de fixare a scaunelor auto pentru copii, uşurează montarea scaunului în maşină, reduce riscul unei utilizări greşite.

Înainte de a achiziţiona un scaun auto cu prindere ISOfix, verificaţi dacă în maşina dumneavoastră se poate instala un scaun cu acest tip de fixare.

Standardul ISOFIX grupează autoturismele în 6 clase ( A, B, B1, C, D si E) . Dacă aveţi o maşină mai mică, verificaţi în manualul maşinii dvs. clasa ISOFIX din care face parte, după care comparaţi cu manualul scaunului ISOFIX pe care doriţi să-l cumpăraţi, dacă sunt compatibile, respectiv locul şi poziţia în care pot fi instalate în maşina dvs.

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.