fbpx

Dorința de a proteja ceea ce avem mai prețios, copiii noștri, este ceea ce ne impulsionează să continuăm să ne dezvoltăm.

Citim sau vedem știri alarmante despre micuții implicați în accidente rutiere, în urma cărora suferă leziuni grave sau chiar mor. Adevărul este că majoritatea acestor situații ar fi avut un final mai fericit dacă scaunul auto ar fi fost instalat și utilizat corect. Acest lucru ne întristează.

Scopul nostru principal este ca niciun copil să nu-și mai piardă viața în trafic, iar numărul celor care suferă leziuni să fie cât mai mic. În momentul în care alegeți un scaun auto pentru copilului dumneavoastră, apelați la rațiune, nu la dorința inimii. Poate inima vă îndeamnă să alegeți un scaun după culoare sau imprimeuri, însă în cazul unui accident, nivelul de siguranță oferit nu depinde de culoarea scaunului auto. Sună dur, dar aceasta este realitatea. Nivelul înalt de siguranță se dobândește numai prin cercetare minuțioasă și fabricare sigură. În trafic, cel mai important lucru este siguranța copiilor de lângă noi.

Istorie

Pentru a afla începuturile HTS trebuie să ne întoarcem puțin în trecut. La începutul secolului douăzeci, înainte ca fiecare familie să dețină un autoturism, HTS a început ca producător de șei. Compania fabrica „scaune” pentru mijloacele de transport ale vremii. Confecționarea șeilor era importantă în acele vremuri, iar Hans Kristian Torgersen a pus baza Șelăriei HTS, fondată pe baza experienței a trei generații de profesioniști.

Prin anii 1930, maeștrii au schimbat modul de abordare pentru a ține pasul cu dezvoltarea tehnologiei – trecerea de la cai la mașini. Pentru ca HTS să „supraviețuiască” și să se dezvolte, a fost nevoie de convertirea la noi tipuri de „cai putere” şi alegerea unor alternative de producție. Au început să producă huse pentru scaune de mașină în număr tot mai mare, apoi și-au extins gama de producție cu alte produse pentru mașini. În 1984, HTS începe să producă primul scaun auto destinat copiilor, iar de atunci tradiția este continuată. HTS are o reputație cunoscută la nivel mondial pentru inovație privind scaunele auto pentru copii poziționate cu spatele către sensul de mers.

Date despre companie:

HTS colaborează extensiv cu instituții de cercetare, organizații pentru promovarea siguranței în trafic și instituții medicale din întreaga Europă. ” Ne străduim ca în mod constant să fim în top cu produse de înaltă calitate conform celor mai stricte norme. Sume mari sunt investite în mod regulat în cercetare și dezvoltare. Puterea și politica HTS BeSafe constă în importanța acordată siguranței oferite de produsele noastre. În fiecare an investim mai multe milioane de coroane norvegiene în teste și evaluări ale produselor noastre, punându-le în situații inimaginabile.”

În prezent HTS operează în următoarele domenii de activitate: tapițerie auto, scaune auto pentru copii, portbagaje, căști de protecție, cutii frigorifice precum și scaune pentru autobuze și tren. Compania este formată din peste 160 de angajați.

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.