fbpx

Filosofia BeSafe

PENTRU CEI MICI

BeSafe creează scaune auto pentru copii de mai bine de 50 de ani. Multe lucruri s-au schimbat între timp, dar obiectivul celor de la BeSafe a rămas același, și anume siguranța micilor pasageri, cu o viziune clară: ca nici un copil să nu fie rănit într-un accident de mașină. Folosind realitatea ca punct de plecare, o realitate care necesită mai mult decăt produse aprobate pentru a reuși, BeSafe se concentrează pe a da tot ce e mai bun.

„Este nevoie de ingineri adevărați și de inovații inteligente pentru a ne atinge obiectivul, iar noi ne dorim mereu să continuăm să ne auto-depășim!”

Cu accent pe copii, dar și pe viața reală, se creează cele mai bune condiții pentru a realiza scaunele BeSafe. Cu toate acestea, țelul nostru e să ne auto-depășim mereu! Noi inovații se dezvoltă în mod constant pentru a face produsele BeSafe chiar mai sigure și mai ușor de utilizat.

Este responsabilitatea părintelui de a alege scaunul potrivit pentru micul pasager, în funcție de vârstă și de situația familiară, dar, este responsabilitatea brandului BeSafe de a se asigura că produsele oferă cele mai înalt nivel de siguranță de fiecare dată!

REALITATEA

Capul unui nou-născut reprezintă aprox. 25% din greutatea corpului. În cazul unei coliziuni, capul și gâtul copilului vor fi expuse la o forță extremă. Aproximativ 47% din coliziuni sunt coliziuni frontale, cele mai frecvente și cele mai periculoase, deoarece acestea se produc la viteze mari. În cazul unui accident frontal, impactul asupra gâtului copilului este de 5 ori mai mare într-un scaun orientat cu fața la direcția de mers, comparativ cu un scaun orientat cu spatele la direcția de mers.

BeSafe recomandă ca cei mici să călătorească cu spatele la direcția de mers cât mai mult timp posibil, cel puțin până la vârsta de 4 ani. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm că ei sunt în creștere. Multe lucruri se întâmplă în primii 4 ani de viață, iar scaunul auto trebuie să ofere cea mai mare siguranță pe întreaga perioadă de utilizare. Deoarece impactul lateral reprezintă aprox. 25% din numărul total de coliziuni, este extrem de important ca protecția împotriva acestuia să crească odată cu copilul. În primii 4 ani, copilul crește cu aprox. 55 cm în înălțime și 15 kg în greutate. Cu alte cuvinte, scaunul auto trebuie să fie la fel de bun atât pentru bebeluș cât și pentru un copil mai mare.

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.