fbpx
Husă scaun auto copii iZi Flex - Gri glaciar

NU folosiți huse homemade cu scaunele auto BeSafe! Husa autentică face parte din sistemul de siguranță a scaunului auto!

Suntem încântați de inițiativa globală a reutilizării / recondiționării și a creării unor lucruri noi, precum hainele proprii pentru bebeluși, refolosirea mobilierului vechi etc.

Am observat însă că devine o tendință și crearea huselor noi pentru scaunele auto pentru copii. Cu privire la acest lucru am dori să lansăm un avertisment legat de siguranță.

Următoarele puncte sunt motivele pentru care BeSafe recomandă cu tărie să NU folosiți huse homemade pentru scaunele autoBeSafe:

  • Husa textilă originală face parte din aprobarea ECE r 44 a scaunului auto.
  • Aprobarea ECE r 44 impune cerințe privind rezistența la foc a textilelor scaunelor, iar acest lucru este testat fizic atât în laboratoarele interne, cât și în cele externe. O „husă de casă” cel mai probabil nu va îndeplini aceste cerințe!
  • Cerințele pentru aprobarea ECE r 44 necesită un anumit conținut maxim de substanțe chimice și toxine în țesuturi. ICRT, Organizația Internațională a Consumatorilor stabilește de asemenea cerințe stricte în ceea ce privește conținutul substanțelor chimice. Ca producător de scaune auto, BeSafe investește o cantitate semnificativă de material în testarea țesăturilor și a materialelor de căptușire utilizate în scaunele auto proprii. De asemenea, aceste standarde foarte stricte sunt valabile și în cazul furnizorilor.
  • În plus, protecția centurii de umăr de pe scaunele BeSafe este realizată cu un material de frecare specific, pentru a încetini / a reduce deplasarea spre față în cazul unei coliziuni.

Scaunele auto BeSafe sunt concepute cu Smart Access System (sistem de acces inteligent), iar magneții așezați în interiorul protecției centurii de umăr țin centurile în loc în timp ce așezați copilașul în scaunul auto pentru copii.

Pe baza acestor puncte, vă recomandăm insistent să nu folosiți huse homemade pe scaunele auto BeSafe! Garanția scaunului auto nu va fi valabilă în cazul în care clientul a folosit piese/ părți care nu sunt originale!

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.