Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Concluziile examinării substanțelor chimice, mai 2021

Întrebări frecvente - 2021-05-14

Va rechema BeSafe produsele afectate?

Conform celor stabilite de experții științifici independenți folosind date modelate pentru estimarea expunerii, precum și în baza analizei referitoare la sănătatea umană și a cunoștințelor în domeniu, nivelul substanțelor chimice găsite în etichetă nu prezintă un risc pentru sănătatea copiilor aflați în scaunele noastre de mașină. Prin urmare, produsele pot fi utilizate fără să compromită sănătatea copilului dvs. și nu se impune rechemarea lor.


Cum pot elimina naftalina din husa scaunului?

Nu se poate face nimic în acest sens.

Pot primi banii înapoi sau pot solicita înlocuirea produsului afectat?

Conform celor stabilite de experții științifici independenți folosind date modelate pentru estimarea expunerii, precum și în baza analizei referitoare la sănătatea umană și a cunoștințelor în domeniu, nivelul substanțelor chimice găsite în etichetă nu prezintă un risc pentru sănătatea copiilor aflați în scaunele noastre de mașină. De aceea, scaunul achiziționat nu se poate înlocui, nu se poate returna și nu primiți banii înapoi.

Nu voi mai putea folosi scaunul de mașină?

Conform celor stabilite de experții științifici independenți folosind date modelate pentru estimarea expunerii, precum și în baza analizei referitoare la sănătatea umană și a cunoștințelor în domeniu, nivelul substanțelor chimice găsite în etichetă nu prezintă un risc pentru sănătatea copiilor aflați în scaunele noastre de mașină. Prin urmare, produsele pot fi utilizate fără să compromită sănătatea copilului dvs.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data