fbpx

Cu acest concept revoluționar de scaun auto, am sporit siguranța, confortul și ușurința de utilizare la noi înălțimi. La BeSafe, obiectivul nostru este să ne asigurăm că cât mai mulți copii sunt cât mai în siguranță în mașină. Cu toate acestea, înțelegem, de asemenea, că, în calitate de părinți, doriți un scaun ușor de utilizat în viața de zi cu zi, care să ofere în același timp un confort maxim pentru copil. Am fost atenți la feedback-urile dvs. și, în sfârșit, putem introduce sistemul de scaune auto fără compromisuri. Faceți cunoștință cu BeSafe Beyond!

O bază – două scaune auto

Un sistem de scaune auto care asigură siguranța copilului în cel mai sigur mod posibil de la naștere până la vârsta de 6 ani. Acest sistem depășește standardele actuale cu rotație și caracteristici revoluționare. Reglaje unice atât în scaunul pentru bebeluși, cât și în scaunul pentru copii și în baza ISOfix pentru o instalare ușoară.

BeSafe Go Beyond

Vârstă: Aproximativ 0-18 luni/ Greutate maximă: 13 kg/ Înălțime: 40-87 cm

 • Active lay flat ™: O caracteristică revoluționară care asigură că bebelușul călătorește în siguranță, chiar și în poziție înclinată în mașină. În caz de accident, scaunul auto se va deplasa automat în poziție verticală, oferind un unghi mai sigur în timpul unei coliziuni.
 • Ham în 5 puncte, pentru o siguranță optimă.
 • Fă-ți viața un pic mai ușoară cu operațiunile ONE-HAND FREE pentru diverse funcții.
 • Funcția „Peekaboo” – reglați baldachinul de soare pe ambele părți pentru o umbră perfectă.
BeSafe Beyond

Vârstă: Aproximativ: 6 luni – 6 ani/ Greutate maximă: 22 kg/ Înălțime: 61-125 cm

 • Primul scaun auto de până acum pe o bază rotativă, aprobat pentru utilizare până la 125 cm și 22 kg.
 • A trecut cel mai dur test de impact din lume – Testul Plus.
 • Operațiuni cu o singură mână pe diferite funcții.
 • Spațiu reglabil pentru picioare.
 • Flexibil și ușor.
BeSafe Beyond Base

Vârstă: Aproximativ 0 luni – 6 ani/ Greutate maximă: 22 kg

 • Se potrivește la toate scaunele BeSafe Beyond.
 • Baza este dezvoltată cu materiale care sunt atât mai ușoare, cât și mai rezistente decât standardele actuale, suportând astfel forțele unui copil de până la 22 kg și 125 cm.
 • O nivelă încorporată în bază asigură unghiul corect pentru scaunul auto, indiferent de înclinarea banchetei mașinii. Ne referim la această caracteristică ca fiind Universal Level TechnologyTM.
 • Instalare fără efort în mașină cu ISOfix.
 • Rotire pentru flexibilitate și confort suplimentar

Spațiu pentru creștere 

Cu sistemul nostru inovator, copilul dvs. poate sta în siguranță și în mod confortabil de când este nou-născut până la vârsta de aproximativ 6 ani. Scoica are o perioadă de utilizare extinsă (18 luni), depășind standardul anterior de 12 luni. Scaunul auto pentru copii  (scaunul cu numărul 2) poate fi utilizat cu spatele la direcția de mers până la vârsta de 6 ani, în comparație cu scaunele rotative anterioare care aveau o durată de viață de până la 4 ani.

La BeSafe, investim eforturi semnificative pentru a menține cât mai mulți copii orientați cu spatele la direcția de mers cât mai mult timp posibil, știind că acest lucru poate salva vieți. BeSafe Beyond face ca alegerea celei mai bune opțiuni să fie ușoară și flexibilă, asigurând că deplasarea este întotdeauna simplă și sigură. Cu sistemul nostru de rotație, devine posibil să vă păstrați copilul orientat cu spatele la direcția de mers mai mult timp, bucurându-vă de toate avantajele pe care le aduce un sistem de rotație.

Somn în siguranță

Micii visători cu inimi mari – bebelușii dorm adesea, chiar și în timpul călătoriilor cu mașina. Vă îngrijorează dacă este sigur ca bebelușul dvs. să stea întins în mașină în timp ce conduceți? Nu trebuie să vă temeți – ne-am gândit și la asta, desigur.

Cea mai recentă inovație a noastră, Active Lay Flat™, vă asigură că bebelușul dvs. călătorește în siguranță, chiar și în poziția culcat. Dacă se produce un accident, scaunul pentru copii se va muta automat în poziția șezut, asigurând unghiul corect necesar pentru copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.