fbpx

Flux de aer de până la 8 ori mai mare cu țesătura tip plasă 3D Mesh BeSafe – acum disponibil și în nuanța ”Antracit”.

Siguranța este în ADN-ul celor de la BeSafe, la fel și confortul. Fiecare copil ar trebui să se simtă confortabil în scaunul auto sau în marsupiu, indiferent dacă este vorba de o călătorie lungă sau doar de o scurtă ieșire.

În zilele călduroase cu toții resimțim un oarecare grad de disconfort; la fel se întâmplă și în călătoriile lungi, când petrecem mult timp în mașină, pe drum, sau în timpul activităților în aer liber cu copilul. Așa că nu ne-ar surprinde deloc dacă ai fi un pic invidios pe confortul de care are parte micuțul tău datorită plasei BeSafe 3D-Mesh, noua țesătură cu care sunt echipate modele de scaune auto selectate precum și marsupiul HavenTM.

Țesătura tip plasă BeSafe Mesh are o structură deschisă și un strat de distanțare 3D, care permit aerului să circule între straturi, iar căldura și umezeala sunt ținute departe de micul pasager.

Cu acest sistem, materialul tip plasă BeSafe 3D Mesh oferă o permeabilitate la aer de până la 8 ori mai mare pentru modelele de scaune selecționate* și de până la 4 ori mai mare pentru marsupiul BeSafe HavenTM**.

În plus, pentru marsupiul BeSafe Haven am înlocuit țesătura moale din interior cu un amestec de bumbac, Lyocell și in. Acesta din urmă conferă țesăturii o calitate extra ușoară și aerisită,  asigurând o permeabilitate a aerului  de până la 2.5 ori mai mare.***

Cu plasa BeSafe 3D Mesh, aventurile nu au  fost niciodată atât de confortabile.

Materialul este disponibil în două nuanțe, cu finisaje premium: ”Peak” – o nuanță de gri care reduce absorbția căldurii, , respectiv nuanța mai închisă ”Antracit”, care se potrivește perfect cu interioarele auto mai închise la culoare.

Plasa 3 D Mesh este disponibil pentru:

Sisteme de purtare (doar nuanța Peak)

BeSafe Haven

Scaune auto recomandate de la naștere

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
iZi Twist B i-Size
iZi Turn B i-Size

Scaune auto de la aprox. 6 luni în sus

iZi Modular A X1 i-Size
iZi Twist i-Size
iZi Turn i-Size

Scaune auto de la aprox. 4 ani în sus

iZi Flex FIX i-Size

*Plasa de distanțare 3D folosită pe scaunele auto BeSafe are o permeabilitate la aer de până la 8 ori mai mare decât țesăturile obișnuite din spumă poliuretanică.

**Plasa de distanțare 3D folosită pe sistemele de purtare Besafe are o permeabilitate la aer de până la 4 ori mai mare decât țesăturile obișnuite din spumă poliuretanică.

***Țesătura de tip Lyocell-in-bumbac-spandex folosit pe sistemele de purtare BeSafe are o permeabilitate la aer de până la 2.5 ori mai mare decât țesăturile obișnuite din spumă poliuretanică.

        

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.