Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

"Să vă gândiţi la ce puteţi pierde..."

Părere clienți BeSafe - 2019-11-10

"Dragi mămici şi viitoare mămici, doresc să vă împărtăşesc o experienţă nu tocmai plăcută, una dintre acelea despre care toată lumea spune mie nu mi se poate întâmpla."

Ioana - Cluj Napoca

Sunt însărcinată în luna a 4-a şi am avut un accident de maşină, în oraş stând în coloană. A intrat o maşină în mine în spate, pt că nu a văzut că staţionez şi eu am intrat în maşina din faţă. În urma impactului am dat cu capul de volan, a... sărit casetofonul din bord, bara îndoită şi altele... Nu ceea ce am păţit eu sau maşina este important.

IMPORTANT ESTE CĂ MINUNEA DIN BURTICA MEA NU A PĂŢIT NIMIC, pt ca am folosit o PERNĂ PT GRAVIDUŢE BESAFE. Dacă nu o aveam, în urma impactului centura s-ar fi strâns exact peste făt şi nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi putut să i se întâmple puiuţului meu!!! Doresc foarte mult să conştientizaţi mămici care vă gândiţi la al doilea bebe, viitori părinti, că există un mare pericol pe care dorim să-l ignorăm: accidentele de maşină. Să vă gândiţi la ce puteţi pierde, la faptul că preţuim viaţa şi cu atât mai mult cea care se formează în pântecele nostru. Această pernă mie mi-a schimbat viaţa şi doresc să trag un semnal de alarmă!!! Vă doresc multă sănătate şi să aveţi grijă de voi şi copiii voştri."

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data