fbpx

Peste 50 de ani de experiență cu scaunele auto pentru copii

Citește

BeSafe dezvoltă scaune auto pentru copii din 1963. BeSafe AS este o companie norvegiană fondată într-un sat mic, Krøderen.

Peste 50 de ani de cercetare și dezvoltare


BeSafe are o reputație internațională în domeniul inovației cu scaunele auto pentru copii și este reprezentat în aproximativ 40 de țări. Cei peste 50 de ani de cercetare și dezvoltare oferă rezultate. BeSafe se concentrează în mod constant pe dezvoltarea unor produse inovatoare pentru a îmbunătăți siguranța copiilor în trafic. Toate scaunele auto BeSafe sunt supuse unor teste extreme pentru a asigura un standard de calitate foarte ridicat. În zilele noastre, testele sunt efectuate la ADAC din Germania, deoarece în Europa ADAC a dezvoltat criterii de ultimă generație pentru testarea scaunelor auto în caz de accident.

Inovații pentru îmbunătățirea siguranței

De exemplu, studiile arată că leziunile grave ale gâtului și capului predomină în cazul impacturilor laterale. Acesta este motivul pentru care BeSafe a dezvoltat o caracteristică unică la scaunul BeSafe iZi Up X3 Fix, care în cazul unui impact lateral se va roti către interiorul maşinii, astfel încât copilul are parte de o protecție considerabil mai bună. Aceasta este o altă inovație patentată de BeSafe.

Viziunea noastră este să nu avem copiii grav răniți în accidentele rutiere.

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.