Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Scaun auto copii iZi Up X3 Fix - Black Cab

Scaun auto copii iZi Up X3 Fix - Black Cab

1,230.00 RON (TVA inclus)
Transport gratuit
Garantie: 24 luni

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Verifică termen de livrare
  • Vârsta aprox: 4 - 12 ani
  • Omologat: ECE R 44-04, grupa 2/3, 15-36 kg.
  • Sistem de prindere: ISOfix în combinație cu centura de siguranță în 3 puncte

iZi Up X3 Fix

  1. Instalare ușoară a centurii în 3 puncte: ghidajul centurii de umăr menține centura mașinii în poziție și nu este necesar vreun ghidaj pentru centura pentru șolduri, prevenind astfel utilizarea în mod greșit. Copiii mai mari își pot pune singuri centura fără riscul de a o conecta în mod greșit.
  2. Rabatabil în 2 poziții, poate fi manevrat chiar către copil
  3. SIP – Side Impact Protection. Protecție îmbunătățită atât pentru zona capului, cât și a gâtului prin spumă EPS în suportul pentru cap și în carcasa scaunului
  4. Înălțimea spătarului și a tetierei pot fi reglate cu ușurință din părțile laterale ale scaunului
  5. Ghidajele centurii de umăr sunt mai late atunci când scaunul este reglat în poziții mai înalte

Side Impact Rotation

Excelenta protecție deja existentă a iZi Up X3 Fix împotriva impactului lateral include acum o caracteristică suplimentară: SIR – Side Impact Rotation (Rotația la impact lateral). Aceasta presupune ca în cazului unui impact lateral, scaunul auto al copilului se va roti spre interior spre centru mașinii, astfel încât copilul este îndepărtat de punctul de impact în loc să fie aruncat înainte înspre ușă - lucru comun în cazul accidentelor ce implică un impact lateral. Este foarte ușor de instalat folosind mecanismul ISOfix ale mașinii, și poate fi utilizat de asemenea ca și ca un scaun auto obișnuit pentru copii iZi Up X3 Fix în mașinile fără mecanism ISOfix. În consecință, chiar și copiii mai mari vor fi protejati cât mai sigur și cât mai des posibil - și pentru o perioadă de timp cât mai lungă.

Ușor de instalat cu ISOfix – sigur de utilizat

iZi Up X3 Fix este ușor de instalat. Conectați cu cele două ancore ISOfix și utilizați centura de siguranță în 3 puncte pentru copil. iZi Up X3 Fix nu are mecanisme confuze ale centurii.

Înălțime ușor de ajustat

Suporturile pentru gât și spate pot fi reglate cu ușurință pe ambele părți ale scaunului cu ajutorul unui mâner, creând în cele din urmă unul dintre cele mai înalte scaune de pe piață.

Poziții pentru dormit

iZi Up X3 Fix poate fi utilizat în diverse poziții pentru somn. Copilul dumneavoastră își mai poate face ajustări în funcție de preferințe folosind mânerele.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data