fbpx

Sistemul de călătorie – soluția perfectă pentru un părinte activ

Citește

Sistemul de călătorie vă permite să conectați scoica copilului direct pe cărucior, folosind așa-numitele adaptoare.

Sistemul de călătorie este foarte convenabil – bebelușul poate fi mutat cu ușurință din mașină în cărucior și sunteți gata de drum!

Avantajele sistemului de călătorie

  • Mai mult spațiu în mașină – deoarece nu trebuie să luați căruciorul peste tot
  • Bebelușul nu trebuie trezit – bebelușul poate dormi liniștit când conectați scoica la cărucior, fără să fiți nevoiți să-l mutați din sistemul de siguranță
  • Trebuie să rețineți că spatele copiilor mici nu este conceput pentru a sta curbat vreme îndelungată. În primele 2-3 luni, se recomandă pauze la 30-45 minute, deci luați în brațe bebelușul din când în când. Consultați medicul specialist pentru mai multe informații și sfaturi.
  • Mai ergonomic – o soluție mai bună decât să cărați bebelușul în scoică, în special când acesta este mai mare!

 

De unde știți dacă scoica se va potrivi cu căruciorul dumneavoastră?

 

Pasul 1 este să vă asigurați că aveți adaptoarele universale valabile pentru căruciorul copilului. Scoicile BeSafe sunt compatibile cu adaptoarele similare folosite de Maxi-Cosi.
Pasul 2 este să verificați dacă combinația de cărucior și scoică este aprobată în conformitate cu standardul EN1888. BeSafe testează scoicile proprii împreună cu cele mai populare mărci de cărucioare pentru a obține combinația aprobată conform EN1888. Acesta este standardul European din 2003 care reglementează cerințele pentru cărucioare în combinație cu sistemele de transport pentru bebeluși.

Ce este EN1888?

Acest program de testare verifică rezistența, stabilitatea și durabilitatea combinației de scoică / cărucior. Puteți găsi întotdeauna o listă actualizată de cărucioare aprobate pe toate paginile noastre de produse destinate bebelușilor. Este un proces continuu, fiindcă sunt lansate în mod constant noi de cărucioare pe piață. În cazul în care căruciorul ales nu este listat, vă rugăm să contactați suportul nostru de clienți pentru mai multe informații despre modelul dumneavoastră specific.

 

Sfaturi utile pentru sistemul dumneavoastră de călătorie

  • Folosiți baza ISOfix – bază care vă va ușura viața de zi cu zi. Conectați scoica de pe bază direct pe cărucior printr-un simplu click.
  • Trebuie să rețineți că spatele copiilor mici nu este conceput pentru a sta curbat vreme îndelungată. În primele 2-3 luni de viață, se recomandă pauze la 30-45 minute, deci luați bebelușul în brațe din când în când. Consultați medicul specialist pentru mai multe informații și sfaturi.
  • Folosiți o protecție pentru picioare – astfel puteți utiliza sistemul de călătorie pe tot parcursul anului, chiar si pe timpul iernii.

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.