Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Academia Americană a Pediatrilor recomandă

Știri - 2019-11-11

În SUA, s-a schimbat recomandarea privind utilizarea scaunului auto pentru copii, poziţionat cu spatele la sensul de mers. Noua recomandare este un pas înainte, iar aceasta va oferi copiilor mai multă siguranţă.

Recomandarea anterioară prevedea poziţionarea scaunului cu spatele la sensul de mers până la vârsta de 1 an. Astfel, cei mai mulţi părinţi au considerat că este corect ca dupa 1 an să folosească un scaun montat cu faţa la sensul de mers. Însă noua recomandare este: utilizarea scaunului poziţionat invers sensului de mers până la vârsta de cel puţin 2 ani. Noua prevedere a fost publicată în Aprilie 2011 (publicată on-line în 21 Martie), de către AAP(Academia Americană a Pediatrilor).

Recomandarea cu spatele la sensul de mers este valabilă până la vârsta de cel puţin 2 ani sau până când copiii ajung la limita de greutate şi înălţime recomandată în acel scaun. De asemenea, se recomandă ca copiii mai mari, până la 12 ani să fie aşezaţi în sisteme de siguranţa potrivite vârstei şi greutăţii lor.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data