Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

BeSafe iZi Plus: Test Winner!

Știri - 2019-11-11

Scaunul inovativ BeSafe iZi PLUS tocmai a fost premiat ca fiind ”Cel mai bun în clasa sa” de către respectatul magazin "Auto motor und sport", cel mai mare magazin de profil european.

Auto Motor und Sport realizează teste de impact extreme din 1992. Acest test presupune forță de coliziune mai mare decât alte teste, fiind într-adevăr o provocare pentru scaunele de siguranță auto.

Scaunele montate cu spatele „rearfacing” sunt cele mai sigure

Testul, realizat în colaborare cu institutul de testare independent TÜV Süd, scoate în evidență beneficiul „rearfacing” pentru o mai lungă perioadă și remarcă spațiul excelent pentru picioare, scaunul putând fi folosit în cel mai sigur mod până la 25 kg.

Concluzia testului a fost clară: iZi Plus este Câștigătorul. Rezultatul evaluării: Recomandat!

Citiți mai multe despre acest test în Auto Motor und Sport nr. 12/2014. Un scurt rezumat poate fi găsit aici: www.auto-motor-und-sport.de.

Produsele BeSafe sunt testate exhaustiv

Suntem încântați să vedem că produsele BeSafe obțin în mod constant rezultate bune la testele de impact, dar cu toate acestea am dori să subliniem că, deoarece vor exista întotdeauna limitări fizice la acest tip de testare comparativă, dezvoltarea produselor BeSafe va urmări mereu maximizarea siguranței în "situații de viață reale", spre deosebire de optimizarea produselor pentru a se potrivi condițiilor specifice și unice, și cerințelor limitate ale unui "test de laborator". De exemplu, pentru a proteja copilul în cel mai sigur mod posibil, într-o situație de viață reală, produsele BeSafe sunt testate exhaustiv și consolidate pentru a susține impactul din diverse unghiuri (inclusiv impactul din spate). Standardul de siguranță european ECE R 44 presupune impactul din două unghiuri: impactul frontal drept și impactul lateral la 90 de grade.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data