Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

BeSafe iZi Flex FIX i-Size obține rezultate extraordinare la impactul lateral în testul ADAC din acest an

Știri - 2019-11-13

În Mai 2018 au fost publicate rezultatele testelor de consum anticipate ale instituțiilor germane de testare Stiftung Warentest/ADAC.

Fiind primul scaun cu spătar din lume care respectă cele mai noi reglementări, rezultatele ADAC BeSafe iZi Flex FIX i-Size prezintă, de asemenea, scoruri extraordinare în ceea ce privește protecția împotriva impactului lateral și un rezultat general bun.

Fiind primul și singurul scaun cu spătar aprobat de UN R129 – i-Size, iZi Flex FIX i-Size a trecut aceste criterii de aprobare foarte exigente și complexe. Când am dezvoltat iZi Flex în corformitate cu noile reglementări, obiectivul nostru ca și producător a fost extrem de ridicat, nu doar pentru protecția împotriva impactului lateral. În timpul procesului de dezvoltare nu am luat în considerare numai testele de laborator, ci am pus accent și pe situațiile reale și accidentele din viața reală – astfel am dezvoltat soluții inteligente care să vă asigure că cel mic are parte de cel mai înalt nivel de siguranță în viața reală.


Image 25

Scorul de 1,2 (”Very Good”) obținut la testele de impact lateralÎn testul ADAC din acest an, modelul BeSafe iZi Flex FIX i-Size a obținut un scor maxim de 1,2 (”Very Good”) în testul de impact lateral – niciun alt scaun cu spătar nu a obținut un scor mai bun decât iZi Flex FIX i-Size.

Cu toate acestea, este și mai remarcabil faptul că modelul iZi Flex FIX i-Size este singurul scaun de pe piață care combină această protecție foarte bună împotriva impactului lateral cu rezultate foarte bune la „spațiul oferit copilului” și la „spațiul redus” pe care îl ocupă scaunul auto în mașină. Suntem foarte entuziasmați de faptul că s-a lansat un scaun cu spătar care oferă una dintre cele mai înalte protecții împotriva impactului lateral, fără a compromite confortul copiilor sau ușurința în utilizare.

La BeSafe, s-a recunoscut și s-a înțeles acum mulți ani importanța protecției împotriva impactului lateral, motiv pentru care a fost dezvoltat sistemul SIP+ (protecție suplimentară pentru impactul lateral) – un accesoriu inclus la iZi Flex FIX i-Size și alte câteva scaune BeSafe.


Image 8

Echilibru între testele de impact și situațiile din viața reală

Siguranța este și a fost întotdeauna prioritatea principală la BeSafe. Siguranța nu înseamnă doar a performa în medii de testare a accidentelor, este vorba despre accidentele din viața reală și utilizarea zilnică pentru a ne asigura că scaunele auto Besafe sunt cele mai bune atunci când chiar este nevoie de ele. Cu iZi Flex FIX i-Size s-a găsit echilibrul perfect, ceea ce o dovedește testul din acest an de la ADAC. IZi Flex FIX i-Size a obținut scorul total de siguranță ”Good”.

La dezvoltarea iZi Flex FIX i-Size s-a făcut alegere conștientă bazată pe realitate. Prin adăugarea unei poziții înclinate, confortul copilului este garantat, dar mai important este o siguranță sporită in viața reală, ajutându-i capul și corpul să rămână în protecția scaunului chiar și atunci când copilul doarme. O decizie care poate face diferența în situațiile din viața reală, dar care poate conduce și la un scor ușor mai scăzut la testele de impact frontale de laborator, deoarece configurația de testare reflectă numai condițiile foarte specifice pe moment și cele controlate.


BeSafe iZi Kid X2 i-Size – încă neînvins, cu scorul istoric de siguranță de 1,1

În testul ADAC din acest an, BeSafe nu a fost reprezentat de un scaun auto pentru copii la categoria 0-4 ani. În 2016, modelul BeSafe iZi Kid X2 i-Size (scaun auto pentru copii orientat exclusiv cu spatele la direcția de mers) a obținut scorul istoric de siguranță de 1,1 – un rezultat care este nedepășit până în această zi.

Cu participarea modelului iZi Flex FIX i-Size la testele ADAC in 2018, BeSafe este acum primul producător din lume care oferă o gamă de produse complet aprobate și independent testate UN R129 pentru copii de la 0 la 12 ani.


Image 38

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data