Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

BeSafe votat ca "Cel mai bun model de scaune auto 2018"

Știri - 2019-11-13

În fiecare an, o organizație britanică pentru consumatori, le permite părinților să voteze nu numai cele mai bune echipamente pentru bebeluși și copii, ci și pentru cel mai bun brand de scaune auto de pe piață.

Suntem extrem de mândri să vă anunțăm că BeSafe a fost premiat cu GOLD, ca fiind cel mai bun brand de scaune auto 2018.

Fiind în prima linie inovatoare a proiectării scaunelor auto pentru copii de o siguranță superioară, BeSafe este primul brand din lume care oferă o gamă completă de produse, de la naștere până la 12 ani, care este aprobată conform celor mai noi standarde de siguranță UN R129 (i-Size). Acesta a fost, printre altele, motivul pentru care BeSafe a fost votat drept cel mai bun brand pentru scaunele auto 2018.

Dorim să mulțumim tuturor celor implicați în procesul de votare, pentru sprijinul, aprecierea arătată produselor noastre și a eforturilor noastre ca brand. Vedem acest rezultat excelent ca dovadă a dezvoltării produselor noastre în direcția cea bună – concentrându-ne pe siguranța și simplitatea consumatorului, concentrându-ne pe situații și experiențe din viața reală, concentrându-ne asupra dumneavoastră ca părinte. Vom continua să stabilim noi standarde pe piață și să continuăm să fim inovatorii scaunelor auto pentru copii, cu un nivel superior de siguranță.

Premiat cu GOLD, SILVER și ALEGEREA CONSUMATORULUI

Acum câteva luni, două produse BeSafe au primit meritele din partea Mumii la categoriile BEST BABY și TODDLER GEAR AWARDS 2017. BeSafe iZi Modular i-Size împreună cu baza iZi Modular i-Size au fost premiate cu GOLD la categoria "i-Size Extended Rear Facing Seat", totodată a câștigat și premiul "Consumer Choice" la aceeași categorie. În plus, centura pentru gravide Pregnant iZi FIX a obținut SILVER la categoria „Pregnancy wellbeing”.


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data