Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Premium Car Interior Black – pur și simplu special

Știri - 2019-11-14

În iunie 2018 s-a lansat mult așteptatul material: Premium Car Interior Black. Designul său actualizat reflectă aspectul cel mai recent al tendințelor interioare auto și este dotat cu poliester de înaltă calitate și cu o căptușeală suplimentară pentru confort și durabilitate.

Image 6

Cu cel mai nou material, BeSafe Premium Car Interior Black, copilașul poate călători cu stil, exact ca dumneavoastră.

Echipa de design BeSafe a facut cercetări amănunțite pentru a vedea care este tendința în interiorul mașinilor de lux. Pe lângă cele mai înalte nivele de confort și calitate, materialul husei textile poate ridica cu adevărat o mașină la rangul de lux.

Noul material actualizat, Premium Car Interior Black, reproduce perfect aceste caracteristici pentru a se potrivi cu aspectul interiorului mașinii contemporane. Frumoasa cusătură gri franțuzească face un contrast izbitor cu materialul negru, Întrețesut cu ață de culoare argintie. Aceste mici detalii vă oferă cele mai luxoase interioare de mașină, adaptat la scaunul auto pentru copii.

Caracteristicile importante de confort au fost păstrate, cum ar fi umplutura suplimentară, cu spumă dublă sub materialul textil. Poliesterul de înaltă calitate punctează foarte bine la "rezistența abrazivă " și este deosebit de moale și durabil.

Desigur, husele sunt lavabile. Viața cu copiii nu este întotdeauna o călătorie luxoasă și elegantă ... :)

Mai presus de toate, dorim ca cel mic să călătorească în siguranță și confort. Scaunele auto BeSafe vă oferă această liniște, în timp ce noul Premium Car Interior Black vă asigură că nu este nevoie să sacrificați stilul pentru a obține cele mai bune rezultate cu designul inovator.

BeSafe iZi Modular i-Size
Scaun auto grupa 0+/1/2 de la aprox. 6 luni - 4 ani, aprobat de UN R129 (i-Size), se instalează cu ajutorul bazei ISOfix.


iZi Kid X3 i-Size
Scaun auto grupa 0+/1/2 de la aprox. 6 luni - 4 ani, aprobat de UN R129 (i-Size), instalarea se face prin ISOfix.


iZi Combi X4 ISOfix
Scaun auto grupa 0+/1/2 de la aprox. 6 luni – 4 ani, aprobat de ECE R44-04, intalare prin ISOfix orientat cu spatele la direția de mers, iar dacă e montat cu fața la direcția de mers, instalarea se face cu ajutorul centurii de siguranță în 3 puncte.

iZi Plus X1
Scaun auto pentru copii cu vârsta cuprinsă între aprox. 6 luni – 5 ani. Aprobat de ECE R44-04, instalarea se face cu ajutorul centurii de siguranță în 3 puncte.

iZi Flex FIX i-Size
Scaun auto cu spătar pentru copii cu înălțime între 100-150 cm, aprobat de UN R129-02, poate fi instalat prin ISOfix sau cu centura de siguranță în 3 puncte.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data