Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Scaunele BeSafe recunoscute drept "back-friendly"

Știri - 2019-11-14

Asociația germană pentru un spate sănătos, Aktion Gesunder Rücken (AGR), acordă sigiliul lor de aprobare pentru două modele, BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size și iZi Twist B i-Size.

BeSafe lucrează continuu la crearea celor mai sigure scaune auto pentru copii, accidentele neputând fi evitate în totalitate. Pe lângă siguranță maximă, un scaun auto trebuie să ofere copilului sprijin corespunzător, indiferent de durata călătoriilor. De fiecare dată când folosiți scaunele auto BeSafe, este esențial pentru noi ca micuții să fie protejați în toate situațiile legate de siguranță. Suntem onorați să vă confirmăm că modelele BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size și iZi Twist B i-Size au primit sigiliul de aprobare de la AGR.

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size și iZi Twist B i-Size oferă cel mai bun suport posibil pentru spatele copiilor, datorită sprijinului unor experți de vârf în domeniu.

(iZi Twist B i-Size va fi disponibil din toamna anului 2019)

Sigiliul AGR este acordat de un comitet de testare independent, format din experți (dintr-un număr mare de discipline medicale) exclusiv produselor care au trecut prin testări și verificări extensive. În niciun caz AGR nu poate fi compromisă sau influențată de industriile care doresc să aibă aprobarea lor. Sigiliul lor este dovada independentă că produsul marcat face parte din familia celor mai bune pentru un spate sănătos.

Comisia AGR a apreciat în mod special următoarele caracteristici cheie:

  • Newborn Hugger™: Asigură stabilitate laterală și ridică spatele copilului, oferind înclinare cu 10° mai mare. (Ambele modele)
  • Reglarea ușoară a înălțimii tetierei. (Ambele modele)
  • Carcasă bine proiectată și căptușită cu materiale textile moi. (Ambele modele)
  • Universal Level Technology™: permite un unghi de 45 ° în orice vehicul, indiferent de mașină. (iZi Twist B i-Size)
  • Funcție de rotație: Poziție bună asigurată spatelui, oferind un unghi sănătos atunci când puneți copilul în scaun și strângeți centura de siguranță (iZi Twist B i-Size).
  • Ușor de atașat / detașat la baza ISOfix BeSafe iZi Modular: Spatele părinților este protejat, deoarece scoica poate fi introdusă în interiorul mașinii cu ușurință și bebelușul poate fi pus /scos și aranjat confortabil în sistemul de siguranță. (BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size)
  • Compatibilitatea cu sistemele de călătorie: Spatele părinților este protejat, deoarece scoica se atașază de cadrul căruciorului cu ușurință, printr-un simplu click. (BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size)

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data