Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

SIP+ - Protecție laterală suplimentară

Știri - 2019-11-14

Impactul lateral este a doua sursă de rănire gravă a copiilor în cazul accidentelor de mașină. BeSafe a dezvoltat o inovație unică, SIP+, o protecție suplimentară în cazul unui impact lateral. Testele de impact confirmă: SIP+ face diferența.

Ce este SIP+?

SIP+ este o masură de siguranță suplimentară care se folosește pe partea laterală a scaunului auto BeSafe pentru copii. Este construit pentru a absorbi și a reduce forțele impactului asupra capului și gâtului copilului cu până la 20% în cazul unui accident cu impact lateral.

Cum funcționează?

SIP+ este montat pe partea laterală dinspre portiera mașinii și funcționează în două moduri. 1. reduce distanța dintre scaunul auto și portiera, reducând astfel mișcarea care va avea loc în cazul unui impact lateral. Mai puțină mișcare înseamnă o forță mai mică asupra copilului. 2. SIP+ funcționează ca zonă de deformare a mașinii, absorbind forța și energia în cazul unui impact lateral.


Image 2


De ce este importantă protecția pentru impactul lateral?

Cei mici sunt foarte vulnerabili în cazul unui impact lateral. Stând destul de ridicați în scaunul auto, aceștia sunt mai puțin protejați de secțiunile metalice ale caroseriei mașinii. În plus, autovehiculele nu au o zonă de deformare spre părțile laterale, așa cum este în partea din față a mașinii. În consecință, mașina în sine absoarbe foarte puțin din forța impactului în cazul unui accident cu impact lateral.

Din aceste cauze, protecția laterală asigurată de scaunul auto pentru copii este esențială pentru a proteja copilul în cele mai bune moduri posibile. La toate scaunele BeSafe sunt folosite materiale de absorbție a energiei în părțile laterale și în tetierele adânci. Protecția suplimentară pentru impactul lateral SIP+, reduce sarcina asupra capului și gâtului copilașului cu până la 20% în cazul unui accident cu impact lateral.

Testele confirmă: SIP+ face diferența

În ediția de primăvară 2016 a testelor pentru scaunele auto pentru copii de la ADAC/Stiftung Warentest, 3 scaune auto BeSafe au fost testate. Toate cele 3 scaune auto BeSafe dotate cu SIP+ au obținut scorul “Very Good” pentru siguranța la impactul lateral.

Sitemul SIP+, în combinație cu protecția frontală deosebită a acestuia, a condus la cel mai bun scor obținut vreodată de un scaun auto pentru copii, respectiv 1.1 pentru modelul iZi Kid X2 i-Size (cel mai bun scor obținut printre cele 65 de scaune auto testate anterior în această categorie).


Image 25


Ce produse conțin SIP+?

Modelele BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size, iZi Modular i-Size, iZi Kid X3 (X2) i-Size, iZi Combi X4 ISOfix si iZi Plus X1 vin împreună cu SIP+.

SIP+ poate fi cumpărat suplimentar ca accesoriu și poate fi folosit pe modelele iZi Comfort X3 și iZi Comfort X3 ISOfix pentru a îmbunătăți siguranța în cazul impactului lateral.

De ce a depus BeSafe un efort suplimentar în dezvoltarea SIP+?

Situațiile din viața reală și copiii sunt permanent în centrul atenției. Așa s-au creat cele mai bune condiții pentru ca scaunele BeSafe să performeze. Noile inovații se dezvoltă constant și acest lucru face ca produsele BeSafe să fie chiar mai sigure și chiar mai ușor de utilizat. Dacă se va găsi o modalitate de a îmbunătăți și mai mult siguranța copiilor în mașini, BeSafe va fi printre primii!Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data