Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Scaunele auto RF sunt de 5 ori mai sigure!

Știri - 2019-11-30

Scaunele auto poziționate cu spatele la sensul de mers sunt de 5 ori mai sigure!

Accidentele frontale sunt cele mai frecvente și în aceste tipuri de accidente forțele sunt cele mai mari.

Nu se știe niciodată când și unde vom avea un accident de mașină. Prin urmare, nu putem pregăti sau adapta poziționarea pasagerilor ca o măsură de siguranță. Din această cauză, trebuie să luăm în calcul cel mai rău scenariu: coliziunile din față. Accidentele frontale sunt cele mai frecvente, iar în aceste tipuri de accidente forțele sunt cele mai mari. Cea mai bună metodă de a ne proteja într-o coliziune de acest gen este să stăm cu spatele la direcția de mers.

Dacă mușchii gâtului unui copil sunt supuși unei forțe prea mari, consecințele pot fi catastrofale. Așezat cu spatele la direcția de mers, presiunea asupra gâtului va fi redusă semnificativ.

Atunci când are loc o coliziune la o viteză de 50 km/h (31 mph / h), forțele asupra gâtului unui copil care cântărește 15 kg și este așezat cu fața la direcția de mers va fi echivalentul la 180-220 kg. În schimb, dacă copilul este poziționat cu spatele la direcția de mers, forțele resimțite vor fi reduse la 40-60 kg. În același timp, scaunul auto va proteja copilul și de obiectele din mașină.

Capul bebelușului reprezintă o mare parte din greutatea corporală
Corpul copilului nu este o copie a unui corp ajuns la maturitate. Este important să înțelegeți că cel mic nu este o copie a dumneavoastrp. Cea mai importantă diferență este dimensiunea capului. Pentru un copil cu vârsta de 5 luni, capul reprezinta 25% din greutatea corporală. Pentru o persoană adultă, capul reprezinta doar 6%.

Statisticile vorbesc de la sine
Studiile independente privind accidentele rutiere reale efectuate de Volvo și Folksam arată că copilul dumneavoastră, până la vârsta de 4 ani, are șanse de 5 ori mai mari să supraviețuiască și / sau să evite rănirea gravă dacă este poziționat cu spatele la direcția de mers. Studiile privind accidentele rutiere de la Volvo arată că în rândul copiilor care sunt pozitionați cu spatele la direcția de mers în grupa de vârstă 0-4 ani, doar 8% au fost răniți și au avut nevoie de asistență medicală. Pentru copii care sunt poziționați cu fața la direcția de mers în acceași grupă de vârstă, 40% dintre copii au avut nevoie de asistență medicală.

Studiile independente* ale accidentelor rutiere reale arată că copilul dumneavoastră, până la vârsta de 4 ani, are șanse de 5 ori mai mari să supraviețuiască și / sau să evite rănirea gravă dacă este poziționat cu spatele la direcția de mers, decât cu fața la direcția de mers.

* Sursa Volvo și Folksam

Poziționat cu spatele 8%, poziționat cu fața 40%
Acest lucru demonstrează că utilizarea scaunelor orientate cu spatele la direcția de mers este de 5 ori mai sigură decât scaunele montate cu fața la direcția de mers.

Testul PLUS
Suedia este lider mondial în ceea ce privește siguranța copilului într-o mașină. Pentru a-și păstra poziția de lider mondial, au introdus testul PLUS – unul dintre cele mai exigente teste din lume pentru scaune auto. Singurele scaune care au trecut testul PLUS vreodată, au fost toate orientate numai cu spatele la direcția de mers.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data