Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Cele mai bune sfaturi pentru o călătorie sigură

Știri - 2019-12-26

Ca părinți, vrem să fim siguri că micii călători sunt în siguranță. Alegerea scaunului auto potrivit este un prim pas evident pentru a realiza acest lucru.

Cu toate acestea, există și alte câteva lucruri pe care ar trebui să le luăm în considerare pentru siguranța copiilor noștri. Mai jos sunt cele mai bune sfaturi BeSafe pentru o călătorie mai sigură.

Asigurați-vă că scaunul auto pentru copii este instalat corect

Indiferent de cât de sigur este un scaun auto pentru copii, nu va funcționa optim dacă nu este instalat corect. Responsabilitatea noastră ca părinți este să ne asigurăm că scaunul de siguranță este instalat corespunzător conform manualului de utilizare.

În cazul în care scaunele auto sunt frecvent mutate dintr-o mașină în alta, este important să fie montate corect de fiecare dată. Dacă nu sunteți sigur, contactați distribuitorul local și cereți ajutor.

Strângeți centurile de siguranță a scaunului auto

Este extrem de important ca centura scaunului auto să fie corect tensionată pe corpul copilului. Pentru a verifica dacă centura este strânsă corespunzător, încercați să ciupiți, să faceți o pliere pe centurile din zona umerilor. Dacă acest lucru este posibil, atunci centura nu este suficient strânsă.

Țineți mânerul de transportat în poziție verticală

Mânerul unui scaun pentru bebeluși (scoica) este adesea folosit ca un mâner de transportat. În primul rând, mânerul pentru transport al scoicii BeSafe servește drept protecție (previne ca scoica să se răstoarne) în cazul unei coliziuni. Mânerul de transport pe scaunele pentru bebeluși BeSafe trebuie să fie întotdeauna în poziție verticală în timpul unei călătorii. Acesta protejează împotriva rotației în cazul unei coliziuni din spate.


Image 45


Nu lăsați obiecte la întâmplare în mașină

A face orice drum distractivpoate fi dificil și mulți părinți aleg să le ofere copiilor lor diverse jucării sau ecrane portabile în timpul călătoriei. Țineți minte că aceste obiecte lăsate la întâmplare se vor mișca și vor deveni extrem de grele în cazul unei coliziuni.

Acest lucru este valabil și pentru bagajele din portbagaj. Asigurați-vă că totul este securizat corespunzător și că nu există riscul ca aceste obiecte să pătrundă în interiorul vehiculului. Pentru a folosi în siguranță tabletele în mașină, vă recomandăm husa protectoare pentru banchetă și tabletă BeSafe, testată în condiții de impact.

Opriți dacă copilul plânge

Indiferent dacă așezați sistemul de protecție pe scaunul din fața sau pe bancheta din spate, există riscul să fiți distras dacă bebelușul începe să plângă. Cel mai ușor ar fi să îl mângâiați în timp ce conduceți, dar încercați să nu faceți acest lucru! În schimb, obișnuiți-vă să opriți mașina și să oferiți atenție copilașului în liniște. În acest fel veți reduce riscul unui accident.

Utilizați accesorii inteligente

BeSafe a dezvoltat multe accesorii inteligente care fac călătoria cu mașina mai ușoară și mai sigură, de exemplu: dispozitivul de reținere a centurilor. Pe măsură ce cresc copiii, ei pot avea obiceiul să „evadeze” din centura scaunului auto. Dispozitivul de reținere a centurilor ajută la menținerea corectă a centurii. Un alt sfat este să folosiți oglinda pentru a fi cu ochii în permanență pe cel mic. Un părinte calm asigură o călătorie sigură!


Image 3

Folosiți un scaun auto RF o perioadă cât mai îndelungată

S-a dovedit că este de cinci ori mai sigur pentru un copil cu vârsta de până la patru ani să călătorească într-un scaun auto pentru copii montat cu spatele la direcția de mers. Prin urmare, alegeți un scaun auto care să permită copilului dumneavoastră să continue să călătorească cu spatele la direcția de mers cât mai mult timp posibil.

Image 123

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data