Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Soluția flexibilă pentru o viață ușoară

Știri - 2020-05-05

Conceptul BeSafe iZi Modular

De acasă la grădiniță și apoi la bunica - toate cu un singur click-acțiune

Image 110


Aveți un stil de viață activ, fiind nevoiți să schimbați deseori mașinile? Un părinte duce copilul dimineața la grădiniță, bunica se duce după copil, iar celălalt părinte ajunge acasă cu copilul seara?

Conceptul iZi Modular face călătoriile zilnice în familie mai ușoare și mai simple, fiidcă este alcătuit dintr-o bază ISOfix și scaune separate, care pot fi ușor instalate în mașină cu un singur click.

Simplu - baza ISOfix și scaunul sunt separate și pot fi transportate fără efort

În cazul în care trebuie să schimbați mașinile, prin conceptul iZi Modular, transportarea scaunului între acestea devine ușoară. Fiind două piese individuale, le puteți transporta separat - cu jumătate din greutate!

Cel mai simplu - să aveți câte o bază în fiecare mașină și să schimbați doar scaunul între mașini.

În cazul în care folosiți mai multe mașini (cu sistem ISOfix), soluția perfectă este să aveți o bază ISOfix în fiecare mașină. Baza rămâne instalată permanent în fiecare mașină, iar dumneavoastră schimbați numai scaunul între mașini.

Vă opriți pentru cumpărături fără să treziți bebelușul.

Sunteți în drum spre casă și doriți să vă opriți pentru niște cumpărături rapide? Printr-o singură mișcare detașați scoica de bază, printr-o altă mișcare o atașați pe adaptorii de pe cadrul căruciorului - un click și sunteți gata. Astfel, nu trebuie să treziți bebelușul și vă puteți rezolva treburile în mod flexibil.

De la nou-născut în scutece și până la interpretarea semnelor de circulație - toate cu o singură bază

Primii patru ani ai copilului dumneavoastră sunt o perioadă palpitantă, plină de evenimente - primul drum spre casă de la spital, primii pași, primul cuvânt (urmat de multe altele). Dintr-un nou-născut mic și fragil imediat avem un copil mic, care poate recunoaște semnele de circulație când călătoriți împreună cu mașina. Însă, odată cu nerăbdarea lor de a explora viața, trebuie să crească și scaunul auto împreună cu ei.

Conceptul iZi Modular va însoți copilul de la naștere până la aprox. 105 cm înălțime - toate cu o singură bază ISOfix. După ce ați folosit scoica BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size cu baza iZi Modular i-Size, puteți refolosi aceeași bază și pentru scaunul pentru copii mici iZi Modular X1 i-Size.

Perne reductoare adaptabile, spațiu reglabil pentru picioare, instalare click-and-go: descoperiți fiecare parte a conceptului iZi Modular

Pasul 1

Scoica : BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
40-75 cm, aprox. 0-12 luni

LINK

Bază ISOfix iZi Modular i-Size

Însoțește copilul de la naștere până la 105 cm

LINK

Pasul 2

Scaun pentru copii mici: : iZi Modular X1 i-Size
61-105 cm, aprox. 6 luni – 4 ani

LINK

  • Pașii conceptului iZi Modular se aplică și versiunilor anterioare, respectiv scoica BeSafe iZi Go Modular și scaunul auto iZi Modular; baza este compatibilă cu toate scaunele cu concept iZi Modular

*Besafe recomandă să nu țineți bebelușul în scoică timp foarte îndelungat. Scoateți bebelușul din sistemul de siguranță la aproximativ fiecare 2 ore. Chiar mai des în cazul unui nou-născut.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data