Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Scaunul auto BeSafe are din nou scorul cel mai ridicat la testul ADAC

Știri - 2020-05-08

Trendul RF (cu spatele către sensul de mers) continuă

În ediția de toamnă a testului lor independent de scaune auto pentru copii, organizația Germană ADAC / Stiftung Warentest a testat scaunul BeSafe iZi Kid X3 i-Size. Cu scorul general Bun (1,8) și scorul excepțional de Foarte bun la siguranță (1,1), iZi Kid X3 i-Size duce mai departe această moștenire de siguranță fără precedent a acestui model RF.

Image 29

În 2016, ADAC / Stiftung Warentest deja acordase calificativul istoric de siguranță de 1.1 pentru iZi Kid X2 i-Size. Trei ani mai târziu, noua versiune a acestui model - iZi Kid X3 i-Size - este testată și confirmă continuarea performanței ridicate de siguranță a acestui scaun auto RF.

Ce efect au noile caracteristici ale scaunului iZi Kid X3 i-Size asupra performanței testului?

Odată cu introducerea scaunului iZi Kid X3 i-Size în primăvara anului 2019, am adăugat două caracteristici noi: un mecanism îmbunătățit de atașare SIP+ (protecția laterală suplimentară) și o pernă reductoare mai moale, care oferă confort și suport sporit în special copiilor mici.

Aceste caracteristici nu au efect asupra performanței scaunului în condiții de laborator, însă au efect în viața reală, făcând călătoriile mult mai comode pentru copii. De asemenea, ușurează și modul în care părinții manevrează scaunul. Din această cauză, rezultatul excelent de performanță nu este chiar o surpriză, însă este din nou confirmarea excelentă a anilor de experiență în siguranță care au dus la dezvoltarea acestui model de scaun auto.

Modelul iZi Kid a fost popular timp de mai mulți ani. Prima introducere pe piață a fost în 2010, fiind primul scaun auto care a trecut Testul Suedez Plus. În 2014, iZi Kid i-Size a devenit unul dintre primele scaune auto pentru copii de pe piață aprobate i-Size, și tot iZi Kid X2 i-Size a fost unul dintre primele scaune care avea o protecție laterală adițională - o caracteristică care a fost recreată de către majoritatea mărcilor de pe piață de atunci.

Performanțele de siguranță ridicate confirmă un trend în creștere spre scaunele auto orientate cu spatele către direcția de mers.

La BeSafe, am înțeles importanța și avantajul de a sta cu spatele la direcția de mers pentru copii până la vârsta de patru ani acum mai bine de 30 de ani. Am dezvoltat primul scaun auto RF (montat exclusiv cu spatele catre sensul de mers) pentru copii in 1989 și de atunci promovăm și educăm cu privire la avantajele acestor produse.

La testul ADAC/ Stiftung Warentest din primăvara anului 2019, includerea scaunului nostru iZi Modular RF i-Size (montat exclusiv cu spatele către sensul de mers), la numai patru ani după lansarea acestui model, a trimis deja semnale semnificative despre importanța în creștere a scaunelor auto RF de pe piață.

Pentru a continua acest trend, suntem fericiți să vedem performanța excelentă de siguranță a scaunului auto iZi Kid X3 i-Size, confirmată de testele independente, și sperăm că acest lucru va aduce o acceptare și o înțelegere mai mare referitoare la scaunele auto montate cu spatele la direcția de mers pe piețele din întreaga lume.

Citiți mai multe:

Testul de consum ADAC- criterii și procese

BeSafe iZi Kid X3 i-Size - Gene câștigătoare de premii


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data