Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Ce înțelegem prin UNIVERSAL LEVEL TECHNOLOGY™?

Știri - 2020-05-11

O metodă de instalare unică, care este construită pentru a oferi cea mai bună poziție de șezut, chiar și în mașinile cu bancheta înclinată.

Cu siguranță ați observat că înclinarea banchetei mașinii este diferită, la unele modele nivelul de înclinare fiind chiar pronunțat. Pentru pasageri, acest lucru înseamnă să stai cu partea posterioară mai jos, coapsele să ajungă puțin mai sus, în loc să formeze un unghi de 90°. Aceste așa-numite „banchete înclinate ” se găsesc adesea în mașinile cu spații interioare mai mici, modelele sportive și mașinile de lux din diferite motive: reduc spațiul necesar picioarelor si oferă spațiu mai mare părții superioare, sau pentru a reduce riscul de alunecare de sub centură în cazul unui accident.


În timp ce aceste banchete înclinate oferă avantaje pentru adulți, din păcate, prezintă probleme în cazul scaunelor auto pentru copii orientate cu spatele către sensul de mers ( nu uitați că aceste sisteme sunt de 5 ori mai sigure decât scaunele auto orientate cu fața și ar trebui utilizate chiar până la vârsta de cel puțin 4 ani). Gradul de înclinare a banchetei poate varia între 5 și 20 de grade, astfel încât pe o banchetă foarte înclinată un scaun auto RF va oferi copilului un unghi de șezut vertical, care adesea nu este un motiv de siguranță, dar poate fi incomod mai ales pentru copiii mai mici.

Soluția: Universal Level Technology ™

Soluția oferită de BeSafe la această provocare creată de industria auto este Universal Level Technology ™: un design special al sistemului bază – parte de șezut, care este construit chiar pentru cele mai înclinate banchete, de până la 20 °. Spre deosebire de alte construcții comune ale scaunelor auto pentru copii, scaunul nu se așază plat pe suprafața bazei, ci este încorporat într-un unghi. În acest fel, Universal Level Technology ™ oferă aceeași poziție, indiferent de gradul de înclinare a banchetei, deoarece construcția sa funcționează independent de scaun.


Image 44

Spațiu rămas între bază și banchetă?

Da. În cazul în care mașina Dvs. are banchetă cu gradul de înclinare sub 20 °, veți avea un spațiu gol între scaunul vehiculului și baza sistemului de siguranță. Poate vi se pare neobișnuit, însă nu are absolut niciun impact asupra siguranței sau stabilității scaunului auto. De ce putem afirma acest lucru? Forțele unui impact sunt distribuite pe podeaua vehiculului prin piciorul de sprijin și către caroseria mașinii prin ancorajele ISOfix. Toate scaunele auto de pe piață, care au un picior de sprijin, funcționează la fel, nu numai produsele BeSafe cu Universal Level Technology ™. Bancheta / partea de șezut a vehiculului este umplută cu spumă, ca urmare este atât de moale încât, dacă în caz de accident forțele ar fi direcționate pe ea, acestea s-ar comprima doar ca o pernă. În concluzie, forțele impactului sunt distribuite către caroseria și podeaua mașinii. Spațiul rămas gol între baza scaunului auto și banchetă nu influențează în nici un fel nivelul sistemului de siguranță!

Scaune auto BeSafe cu Universal Level Technology™

iZi Twist B i-Size

Image 84

  • 40-105 cm, RF cu rotație dintr-o parta în alta
  • De la naștere până la aprox. 4 ani

iZi Twist i-Size

Image 52

  • 61-105 cm, RF cu rotație dintr-o parta în alta
  • De la aprox. 6 luni până la 4 ani

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data