Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Ce înseamnă DYNAMIC FORCE ABSORBER™?

Știri - 2020-05-13

O construcție avansată din punct de vedere tehnologic, pentru cea mai optimizată și controlată protecție împotriva impactului lateral.

Impactul lateral - de ce este periculos și de ce au nevoie copii de protecție specială?

După impactul frontal, cele laterale sunt a doua cea mai frecventă sursă de răni grave în cazul copiilor. În masini, zona de deformare (absoarbe energia) este proiectată în față, nu există și pe părțile laterale. În timp ce protejează micul pasager, scaunul auto are o poziție mai înaltă în mașină, deci nu se comportă chiar ca un scut în fața părților metalice a caroseriei. Mai mult, spre deosebire de adulți, capul copilului este mult mai grea in raport cu corpul, deci o forță foarte mare va acționa in momentul accelerării laterale, punând presiune mare asupra gâtul copilului.

În consetință, cei mici sunt deosebit de vulnerabili în cazul impactelor laterale și este esențială ca sistemul lor de siguranță să-i protejeze de impact și să absoarbe forțele mai ales în zona capului.

Cea mai avansată soluție: DYNAMIC FORCE ABSORBER™

DYNAMIC FORCE ABSORBER™ estesoluția de ultimă generație, concepută din materiale speciale șio construcție de zone flexibilediferite. Construcția avansată permite îndoirea controlată a zonei interioare, în timp ce cadrul exterior rămâne mai rigid, iar astfel forțele sunt absorbite în mod optim.

Cum funcționează?

Pentru a înțelege cel mai ușor efectul DYNAMIC FORCE ABSORBER™ imaginați-vă că cădeți de la o înălțime foarte mare. Dacă ați ateriza doar pe solul tare, oprirea ar fi extrem de bruscă, foarte dureroasă șifoarte periculoasă. Dacă în schimb ați ateriza pe o trambulină așezată pe sol, aceasta s-ar îndoi când ați ajunge în contact cu suprafața sa. Prin materialele sale flexibile trambulina ar decelera căderea gradual, ceea ce ar reduce în mod semnificativ forțele asupra corpului Dvs. și v-ar oferi o aterizare moale.

Dynamic Force Absorber™ funcționează exact la fel. Prin îndoirea asemenea unei trambuline, reduce ușor accelerația și evită oprirea bruscă, care altfel ar rezultaforte G crescute. Flexibilitatea materialului în Dynamic Force Absorber™ se realizează prin găuri în formă de V așezate într-un model alternativ. Astfel, materialul se poate extinde în două direcții într-un impact și revine la forma inițială, în loc să rămână deformat.

Flexibilitatea optimă a Dynamic Force Absorber™ a fost obținută prin alegerea materialului potrivit și prin reglarea cu atenție a proprietăților sale geometrice, precum grosimea peretului, spațiul dintre găuri sau lungimea acestora. Astfel Dynamic Force Absorber™ permite o “prindere” perfect controlată și foarte blândă a copilului, oferind cea mai avansată protecție în cazul unui impact lateral.


USP: the BeSafe Dynamic Force Absorber™

Care sunt scaunele auto dotate cu Dynamic Force Absorber™?

BeSafe iZi Modular X1 i-Size

Image 27

Scaun pentru copilași cu fața și cu spatele la direcția de mers de la aprox. 6 luni până la 4 ani


BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

Image 43

Scaun pentru bebeluși cu spatele la direcția de mers de la naștere până la aprox. 12 luni


iZi Twist B i-Size

Image 41

Scaun pentru bebeluși și copilași într-unul, cu rotație vizionară de la naștere până la aprox. 4 ani


iZi Twist i-Size

Image 63

Scaun pentru copilași cu rotație vizionară de la aprox. 6 luni până la 4 ani


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data