Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

BeSafe iZi Plus X1 se bazează pe experiența celor 30 de ani de călătorie cu spatele la sensul de mers

Știri - 2020-05-25

În 1989 a căzut Zidul Berlinului, Madonna era în fruntea clasamentelor, iar pernuțele de umeri erau la mare căutare. În același timp, la BeSafe a fost dezvoltat primul scaun auto pentru copii RF - un fenomen nou la vremea respectivă, care să asigure siguranța copiilor în viitor.

Fiind campionii siguranței RF din ultimii 30 de ani, am îmbrățișat acest mesaj de siguranță în tot ceea ce facem. Până și accesoriile pe care le concepem sunt compatibile cu călătoriile RF. De asemenea, misiunea nostră este să construim în continuare cele mai bune scaune auto pentru copii. În 2013 am lansat un nou scaun auto RF, care a devenit foarte repede favoritul tuturor timpurilor: scaunul auto iZi Plus. Scaunul auto este cu adevărat optimizat pentru călătoriile cu spatele către sensul de mers, poate fi folosit până la vârsta de aprox. 5 ani și se potrivește în majoritatea mașinilor, din moment ce nu necesită ISOfix. Multiple instituții de testare au confirmat nivelul de confort și siguranță al scaunului iZi Plus - a trecut cel mai exigent test de impact din lume, a devenit câștigătorul testului la auto, motor și sport, a iesit câștigător la Folksam și a câștigat 4 ani la rând testul Bäst-i-Test.se. În 2019 au fost adăugate două noi caracteristici la acest scaun auto campion, fiind lansat noul iZi Plus X1! Noul scaun BeSafe iZi Plus X1 este cel mai recent dintr-o linie lungă de produse, concepute pentru a oferi cel mai înalt nivel de siguranță - de fiecare dată, în fiecare zi.

Image 14

Siguranță remarcabilă

În toate scaunele noastre menite să fie folosite cu spatele la direcția de mers am inclus o serie de caracteristici, care oferă copilului confortul necesar în cea mai sigură poziție, perioadă cât mai indelungată. Aflați mai multe despre cel mai sigur mod de a călători, cel cu spatele la direcția de mers. Cea mai nouă generație de protecție laterală (SIP+) este o caracteristică adițională de siguranță, plasată pe partea scaunului auto dinspre portieră. Funcționează ca zonă de absorbție a impactului, care reduce totodată și distanța dintre scaunul auto și portiera mașinii, reducând astfel mișcarea în cazul unui impact lateral, rezultând o forță mai mică asupra copilului.

Image 83

Cea mai ajustabilă zonă de comfort

Siguranța este preocuparea noastră cea mai mare, însă suntem devotați și design-ului superior, care asigură scaunelor noastre confortul maxim și ușurința în folosire.

 • Perna reductoare îmbunătățită, mai moale datorită inserției speciale de spumă, oferă sprijin în special copiilor mici și o poziție de șezut mai comodă
 • Există opțiunea de instalare, care permite ridicarea parțială a bazei scaunului, ceea ce vă permite să echilibrați banchetele înclinate. Astfel, copilul beneficiază oricând de o poziție de somn excelentă, asezat cu spatele la direcția de mers.
 • Adițional există trei poziții de înclinare, ce pot fi folosite fără a fi nevoie să reinstalați scaunul.
 • Spațiul ajustabil pentru picioare se adaptează la copilul în creștere, oferindu-i călătorii cât mai confortabile cu spatele la sensul de mers
 • Puteți ajusta centura de siguranță și tetiera în același timp.
 • Părinții adoră de asemenea centura cu asistență magnetică, care ușurează așezarea copilului în scaun, fără să fie nevoie să trageți centura de siguranță de sub cel mic. Pentru un confort suplimentar, scaunul auto are o poziție înaltă în mașină, oferind vizibilitate bună prin fereastra din spate și cele laterale.

  Un scaun auto cu care să crești - de la aprox. 6 luni la 5 ani

  Știm că nu doriți să schimbați frecvent scaunele auto pe măsură ce copilul crește, motiv pentru care puteți folosi noul iZi Plus X1 de la aprox. 6 luni până la 5 ani. Datorită pernei reductoare noi, puteți folosi scaunul iZi Plus X1 începând de la 5-6 luni, iar spațiul suplimentar pentru picioare înseamnă că scaunul “va crește” împreună cu copilașul. Husa textilă este ușor detașabilă și lavabilă în mașina de spălat.

  Călătoriile în familie fac parte din povestea dumneavoastră - și a noastră

  Image 130

  Obiectivul nostru este să vă oferim pacea și liniștea necesare urmăririi spiritului de aventură al familiei dumneavoastră. Explorând viața împreună, puteți crea cele mai valoroase povești de familie - țesute din amintirile călătoriilor speciale, fie ele lungi sau scurte. Dacă o puteți face cu stil, confort și fără să vă preocupați de siguranță, știm că ne-am îndeplinit cu succes misiunea.

  Coşul meu
  Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Salvează coşul
  Comandă
  Alege limba
  Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data