Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Noua stofă Premium Car Interior Black

Știri - 2020-06-02

Când vine vorba de scaunul auto, micuțul pasager merită tot ce e mai bun din punct de vedere al siguranței și al confortului. Siguranța nu înseamnă un scaun auto cu design învechit care nu se potrivește interiorului mașinii. Cu cea mai nouă stofă BeSafe, Premium Car Interior Black, cel mic poate călători în stil.

Echipa de design BeSafe a făcut cercetări ample în domeniul interior al mașinilor, pentru a vedea tendințele în ceea ce privește interiorul mașinilor de lux. Pe lângă cel mai înalt nivel de confort și calitate, stofa scaunelor auto poate ridica o mașină la nivel de mașină de lux.

Image 142

Noua stofă Premium Car Interior Black reproduce caracteristici prin care se încadrează perfect în interiorul mașinii contemporane. Cusătura franțuzească gri deschis oferă un contrast izbitor cu stofa neagră, întrețesută cu ață argintie. Aceste mici detalii poartă eleganța interiorului mașinilor de lux, adaptate la un scaun auto pentru copii. Caracteristicile importante de confort - precum poliesterul calitativ și căptușeala dublă - au fost păstrate.

Desigur, husa textilă a scaunelor noastre poate fi spălată, doar știm bine că viața cu copii nu este întotdeauna o călătorie luxoasă și elegantă! Înainte de toate, dorim ca cei mici să călătorească în siguranță și confort. Cu noua stofă Premium Car Interior Black nu trebuie să sacrificați nici stilul. Suntem siguri că veți iubi acest nou aspect.

Image 22


Drumuri cu copiii pe timp de vară

Ne pasă de fiecare călătorie pe care o faceți ca familie, deoarece datoria noastră este să protejăm cel mai prețios “bun”, copiii.

Alegerea scaunului auto potrivit și montarea corectă asigură o călătorie sigură și comodă copilului. Cu vara la orizont, există câteva lucruri importante care vor face călătoriile pe timp de vreme caldă mai distractive pentru toată lumea.

  • Nu supra-îmbrăcați copilul. Este incomod pentru ei pe timp de vreme caldă și se pot supraîncălzi.
  • Nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat în mașină. Într-o mașină parcată, temperatura interioară poate crește cu trei grade Celsius în numai 10 minute, iar după 30 de minute poate crește cu 10 grade, chiar și cu ferestrele deschise.
  • Când efectuați un drum mai lung, verificați copilul cu regularitate și luați pauze frecvente pentru aer curat.
  • Investiți într-un Paravan solar bun, care protejează copilașul de razele UV dăunătoare.
  • Dacă trebuie să lăsați mașina parcată în soare timp de vreme îndelungată, acoperiți scaunul auto pentru copii cu un material potrivit. Înainte să așezați copilul în scaun, verificați ca centurile și cataramele să nu fie supraîncălzite.
  • Stofa noastră Premium Car Interior Black este stylish, oferă confort superior datorită poliesterului calitativ și a căptușelii duble. Este si foarte durabilă, pentru a rezista la tratamentul dur al celui mic în călătoriile lungi de vară.
Cheia este să ne facem timp și să ne bucurăm de momentele plăcute alături de familie, momente care vor deveni cele mai frumoase amintiri!

Aflați mai multe despre accesoriile BeSafe, care vă pot ajuta să vă bucurați de călătoriile de vară.

Image 166


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data