Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Sfaturi bune pentru o mașină de familie curată

Știri - 2020-06-02

Ca părinte, știți cât de ușor se murdăresc copiii. Odată cu ploaia sau primii fulgi de zăpadă, se pare că cei mici (și tot ce poartă) devin magneți pentru noroi. Din nefericire, implicit și mașina dumneavoastră este expusă murdăriei.

Sunt zile în care menținerea copiilor curați pare o bătălie fără sfârșit. Iată câteva sfaturi simple care vă pot ajuta să vă protejați mașina de murdărie!

Acoperiți-l!

Pe durata lunilor umede, scaunul auto va avea mai mult de suferit decât de obicei. Copiii pun mâinile, picioarele (și câteodată și gura) peste tot. Nu puteți curăța mereu totul înainte să se urce în mașină, așadar soluția cea mai simplă este să acoperiți scaunul auto cu o husă protectoare care poate fi spălată. Până la urmă este mult mai ușor să curățați doar o husă decât un scaun întreg. Ca accesoriu suplimentar husele protectoare BeSafe au “agăţătoare” care facilitează montarea husei pe scaune.

Protejați interiorul mașinii

Image 52

Cel mai ușor mod de a proteja interiorul mașinii de pantofii noroioși este folosirea unei huse de protecție. Protectia pentru banchetă și tabletă este un accesoriu excelent, de lungă durată, deoarece poate fi folosit atât pentru scaune auto RF cât și pentru cele montate cu fața la direcția de mers. Odată ce mutați copilul într-un înălțător cu tetieră, orientat cu fața la direcția de mers, partea inferioară a piesei va proteja scaunul mașinii din față de pantofii noroioși și de picioarele galopante. Pe lângă protejarea banchetei/scaunului, Protecția pentru banchetă și tabletă protejează și tabletele de murdărie, având un buzunar special, durabil, rezistent la apă, care vă permite să folosiți ecranul tactil al tabletei.

Sfaturi de top pentru o mașină de familie mai curată

Lichide vărsate și mizerie - e inevitabil - este doar o parte a vieții cu copiii la bord! Un alt lucru la fel de sigur este faptul că nu veți avea întotdeauna timp să curățați mașina. Dacă țineți cont de următoarele sfaturi, ulterior puteți economisi mult timp petrecut pentru curățare:

 • Țineți în mașină saci de gunoi de unică folosință și cereți copiilor mai mari să strângă după ei la sfârșitul fiecărei călătorii.
 • Șervețelele umede pentru copii sunt ideale pentru a șterge mâinile și fețele lipicioase și pentru a curăța murdăriile mici. Sunt la fel de bune și pentru ștergerea bordului și a interiorului mașinii (sau pentru a șterge excrementul de păsări de pe parbriz!).
 • Împachetați un set de haine de schimb - când aveți copii, este întotdeauna o idee bună să aveți haine în plus la îndemână!
 • Covoarele de podea calitative, care pot fi scoase, curățate și date cu aspiratorul, vor asigura o podea protejată de noroi și de murdărie.
 • Țineți prosoape în mașină, astfel puteți usca copii uzi sau puteți curăța murdării mai mari
 • Pe lângă protejarea banchetei/scaunului, Protecția pentru banchetă și tabletă protejează și tabletele de murdărie fiindcă are un buzunar pentru tabletă încăpător și rezistent la apă, care vă permite să folosiți ecranul tactil al tabletei
 • Siguranța pe primul loc = scoateți jacheta în mașină!

  Image 6

  În timp ce accesoriile BeSafe sunt echipate cu huse pentru a le proteja de murdărie, cei mici nu au nevoie de aceste straturi suplimentare în mașină. De fapt, purtarea unei jachete în mașină poate fi periculoasă din punct de vedere al siguranței. Le ține de cald afară, însă în mașină împiedică tensionarea corectă a centurilor de siguranță. Citiți mai multe despre de ce este periculos și cum să țineți de cald copilului în mașină. Vă dorim multe momente frumoase în familie pe timpul sezonului noroios. Și nu uitați, murdăria se curăță, însă amintirile jocurilor plăcute în noroi vor ține o viață întreagă!

  Coşul meu
  Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

  Coşul tău este gol
  Subtotal: RON
  Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
  Salvează coşul
  Comandă
  Alege limba
  Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data