Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

BeSafe iZi Kid X3 i-Size - ​Gene câștigătoare de premii

Știri - 2020-06-04

Fiind un scaun exclusiv RF* (montat cu spatele la sensul de mers), noul BeSafe iZi Kid X3 i-Size a trecut cu brio cele mai dificile teste existente pe piață - testul UN r129 (i-Size) și Testul Plus Suedez. (*Cercetările și testele de coliziune extensive au demonstrat că cel mic beneficiază de cea mai multă siguranță atunci când călătorește cu spatele la sensul de mers pentru o perioadă cât mai îndelungată, până la vârsta de minim 4 ani).

Un rezultat general BUN (1,8) și un rezultat Excelent de Bun la siguranță (1,1) la ADAC în 2019.

Protecția la impact lateral SIP+ a fost îmbunătățită la scaunul iZi Kid X3 i-Size. SIP+ este o altă inovație nemaipomenită de siguranță, care oferă cea mai ridicată protecție posibilă în cazul unui impact lateral. Această protecție adițională reduce tensiunea asupra copilului cu încă 20 %. În combinație cu suportul de cap integrat SIP și materialul intern absorbant de energie, toate scaunele auto BeSafe au performanțe de vârf în testele de impact lateral.

Instalarea corectă a scaunului este asigurată cu ajutorul sistemului ISOfix.

Descriere:

Compact, și totuși spațios

Scaunul auto BeSafe iZi Kid X3 i-Size oferă confortul necesar copiilor mici în mașini de diferite mărimi. Brațele reglabile ISOfix asigură spațiu mai mare pentru copilul în creștere, oferind în același timp părinților posibilitatea de a decide cât spațiu să ocupe scaunul auto în mașină.

Cu perna reductoare mai moale - pentru utilizarea timpurie - precum și cu spațiul pentru picioare - și tetiera ajustabilă, acest scaun crește împreună cu cel mic. Cele trei poziții de somn reglabile și după ce ați pornit la drum, oferă confort maxim. Și deoarece este un scaun auto “înalt”, copilul are vizibilitate bună atât pe geamul din spate, cât și pe cele laterale, bucurându-se de o călătorie mai interesantă și mai confortabilă.

Image 9

INFORMAȚII TEHNICE

Înălțime: 61-105 cm

Greutate max: 18 kg

Vârsta: Aprox. 6 luni – 4 ani

Instalare: ISOfix

Direcția: RF- cu spatele la direcția de mers

Aprobat: UN R129 (i-Size)

Manual de utilizare și Lista mașini


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data