Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

ADAC Primăvară 2020 - Cele mai sigure scaune auto pentru copii mici

Știri - 2020-06-09

BeSafe iZi Twist & iZi Twist B i-Size au obținut calificativul de siguranță “Foarte Bun” la testele independente ADAC/Stiftung Warentest în luna mai 2020. Sunt singurele modele care au obținut scorul “Foarte Bun” la siguranță în categoria scaunelor auto pentru copilași și a scaunelor auto 2-în-1.

“Foarte recomandat” și 4 din 5 stele pentru iZi Twist și iZi Twist B i-Size

Scaunele auto rotative iZi Twist și iZi Twist B i-Size au primit calificativul general ‘Bun’ din partea organizației ADAC / Stiftung Warentest, calificativul ‘Foarte Recomandat’ de organizația Elvețiană TCS și au obținut 4 din cele 5 stele din partea organizația Austriacă ÖAMTC.

Ne bucură în special performanța ridicată în cea mai importantă categorie pentru noi: scorul de siguranță. Ambele scaune s-au comportat foarte bine la testul de impact frontal și cel lateral, obținând cel mai înalt grad de siguranță „Foarte bun”. În ceea ce privește siguranța, aceste rezultate îi clasează în fruntea tuturor celorlalte scaune auto pentru copilași și a scaunelor 2-în-1 recomandate de la naștere, care au fost testate în ediția de primăvară 2020.

iZi Twist și iZi Twist B i-Size sunt atât de speciale, deoarece au obtinut aceste performanțe ridicate de siguranță, oferind în același timp cea mai bună poziție de șezut pentru copil în aproape toate mașinile, datorită Universal Level Technology™.

Proiectat pentru situații din viața reală: Universal Level Technology™

Image 148

Pentru BeSafe este foarte important să găsească soluții de siguranță care funcționează atât în situații din viața reală, precum și în utilizarea de zi cu zi, nu numai în aceste situații de testare în laborator. Din acest motiv a fost introdus sistemul Universal Level Technology™.

Cercetările și opiniile consumatorilor ne-au arătat că scaunele auto orientate cu spatele către sensul de mers prezintă o problemă importantă pe banchetele înclinate, deoarece capul copiilor poate cădea mai ușor în față. Prevenirea acestui lucru este deosebit de importantă, mai ales în cazul bebelușilor mici.

Prin Universal Level Technology™, copilul stă în permanență într-un unghi confortabil, indiferent de gradul de înclinare a banchetei mașinii, deoarece sistemul poate contrabalansa aproape oricare unghi abrupt. Cu toate acestea, aspectul pozitiv al acestei tehnologii nu este luat în considerare de ADAC/ Stiftung Warentest în metodele lor de testare. BeSafe a dezvoltat Universal Level Technology™ tocmai pentru a asigura o poziție comodă și sănătoasă fiecărui copil în viața reală.

Cum funcționează Universal Level Technology™?

Despre ADAC/Stiftung Warentest și modul de testare a scaunelor auto pentru copii

Consiliul consumatorilor German, Stiftung Warentest în numele ICRT (International Consumer Research & Testing) organizează în fiecare an, de două ori o testare independentă pentru cele mai noi și cele mai populare scaune auto în Europa. Testele de impact și evaluările de siguranță sunt executate la locul de testare ADAC, Clubul German de Automobilism. Partea cealaltă a testării este executată de asociațiile austriece și elvețiene ÖAMTC și TCS.

Scorul de siguranță al unui scaun auto este o combinație a performanței sale într-un test de impact frontal la 64 km/h + într-un test de impact lateral la 50 km/h, o evaluare a stabilității sale în mașină și ajustarea / poziția centurii. Acest scor de siguranță reprezintă 50% din rezultatul total.

SIGURANŢĂ 50%

 • Protecție la impact frontal cu viteza de 64 km/h: 40%
 • Protecție la impact lateral cu viteza de 50 km/h: 40%
 • Stabilitatea în mașină: 10%
 • Ghidajul și ajustarea centurilor: 10%

Restul punctajului este format din manevrabilitate (40%) și ergonomie (10%), în care sunt evaluate aspecte precum riscul de instalare incorectă, utilizare necorespunzătoare, confortul și vizibilitatea oferită copilului. În plus, fiecare scaun este testat minuțios cu privire la substanțele chimice nocive și primește un punct în minus dacă limitele stricte sunt depășite.

OPERARE 40%

 • Posibilitatea montării incorecte: 40%
 • Închiderea și deschiderea centurilor de siguranță: 20%
 • Instalarea și dezinstalarea scaunului din masină: 20%
 • Asamblarea scaunului: 10%
 • Manualul de utilizare: 8%
 • Curățarea: 2%

ERGONOMIE 10%

 • Spațiul oferit copilului: 40%
 • Spațiu ocupat de scaunul auto în mașină: 20%
 • Poziția copilului așezat în scaun: 20%
 • Confortul copilașului: 20%

CURĂŢAREA ŞI ÎNTREŢINEREA

 • Curățarea: 50%
 • Întreținerea: 50%

Mai multe despre ADAC/Stiftung Warentest și testarea lor

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data