Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

DYNAMIC FORCE ABSORBER™

Știri - 2020-07-31

O construcție avansată din punct de vedere tehnologic pentru cea mai optimizată și controlată protecție împotriva impactului lateral.

Impactul lateral - De ce este periculos și de ce au copiii nevoie de protecție specială?

După impactul frontal, cel lateral este a doua cea mai frecventă sursă de răni grave în cazul copiilor. În autovehicule, zona de deformare (zona care absoarbe impactul) este proiectată în față, deci această zonă protectoare nu este disponibilă și pe părțile laterale. Scaunul auto protejează copilul, dar practic are o poziție mai înaltă în mașină, și nu se comportă chiar ca un scut în fața părților metalice ale caroseriei. Mai mult, spre deosebire de adulți, capul copilului este mult mai greu în raport cu corpul său, deci o forță foarte mare va acționa în momentul accelerării laterale, punând presiune mare asupra gâtului copilului.

În consecință, cei mici sunt foarte vulnerabili în cazul impactului lateral și este esențial ca sistemul lor de siguranță să-i protejeze de impact și să absoarbă forțele, mai ales pe cele din zona capului.

Cea mai avansată soluție: DYNAMIC FORCE ABSORBER™

DYNAMIC FORCE ABSORBER™ este soluția de ultimă generație, concepută din materiale speciale și o construcție de zone flexibile diferite. Construcția avansată permite îndoirea controlată a zonei interioare, în timp ce cadrul exterior rămâne mai rigid, iar astfel forțele sunt absorbite în mod optim.

Cum funcționează?

Pentru a înțelege cel mai ușor efectul DYNAMIC FORCE ABSORBER™, imaginați-vă că cădeți de la o înălțime foarte mare. Dacă ați ateriza doar pe solul tare, oprirea ar fi extrem de bruscă, foarte dureroasă și foarte periculoasă. Dacă, în schimb, ați ateriza pe o trambulină așezată pe sol, aceasta s-ar îndoi când ați ajunge în contact cu suprafața acesteia. Prin materialele sale flexibile, trambulina ar decelera căderea gradual, ceea ce ar reduce în mod semnificativ forțele asupra corpului dumneavoastră și v-ar oferi o aterizare mai ușoară.

Dynamic Force Absorber™ funcționează exact la fel. Prin îndoirea asemenea unei trambuline, reduce ușor accelerația și evită oprirea bruscă, care altfel ar rezulta forței G crescute. Flexibilitatea materialului în Dynamic Force Absorber™ se realizează prin găuri în formă de V așezate într-un model alternativ. Astfel, materialul se poate extinde în două direcții într-un impact și ulterior poate reveni la forma inițială, în loc să rămână deformat.


Flexibilitatea optimă a Dynamic Force Absorber™ a fost obținută prin alegerea materialului potrivit și prin reglarea cu atenție a proprietăților sale geometrice, precum grosimea peretului, spațiul dintre găuri sau lungimea acestora. Astfel, Dynamic Force Absorber™ permite o “prindere” perfect controlată și foarte blândă a copilului, oferind cea mai avansată protecție în cazul unui impact lateral.


Care sunt scaunele auto BeSafe dotate cu Dynamic Force Absorber™?

Scoica - BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

Scaunul auto pentru copilași de 0 luni - 4 ani - iZi Twist B i-Size

Scaunul auto pentru copilași de 6 luni - 4 ani - BeSafe iZi Modular X1 i-Size

Scaunul auto pentru copilași de 6 luni - 4 ani - iZi Twist i-Size

Scaunul auto pentru copilași de 6 luni - 4 ani - iZi Turn i-Size


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data