Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Punctaj maxim la testele chimice

Știri - 2020-08-17

Scaunele BeSafe primesc punctaj maxim la testele chimice la testul ADAC/Stiftung Warentest ediția Primăvară 2016.

La BeSafe suntem dedicați dezvoltării celor mai sigure scaune auto pentru copii posibile. Lucrăm din greu să eliminăm substanțele chimice nocive din produsele noastre ca să asigurăm cel mai ridicat grad de siguranță pentru copii. Astfel, suntem încântați să vedem că BeSafe a primit punctajul maxim la testele chimice efectuate de către Stiftung Warentest.

La testul chimic Stiftung Warentest, scaunele testate au fost BeSafe iZi Go Modular, BeSafe iZi Modular i-Size și BeSafe iZi Kid X2 i-Size. Fiecare scaun a primit punctajul maxim la testarea pentru substanțele periculoase.

“La BeSafe, motorul nostru este dorința de a proteja ceea ce este cel mai prețios: copiii noștri. Astfel, este foarte important pentru noi să protejăm copiii de substanțele nocive și suntem încântați de aceste rezultate “ - Per Robertson, Director General BeSafe.


BeSafe lucrează încontinuu ca să se asigure că substanțe nocive nu sunt folosite în produse. Avem un sistem strict de control al calității pe tot parcursul producției și controlăm în mod frecvent materialele primite de la furnizorii certificați.


“Cunoștințele și știința din spatele substanțelor potențial nocive este complexă și se dezvoltă în continuare. Din această cauză, monitorizăm aceste procese cu grijă, ca să asigurăm că produsele noastre nu au substanțe care pot fi nocive“ spune Roberston


Image 160

Materialele / țesăturile din scaunele auto pentru copii sunt un subiect complex. Pe de o parte, trebuie să contribuie la protejarea și confortul copilului în cel mai bun mod posibil, de pe altă parte trebuie să fie fără substanțe chimice nocive. Suntem fericiți să constatăm că dedicarea noastră pentru a dezvolta cele mai sigure scaune auto pentru copii nu a adus numai un scor ridicat pentru siguranță la testul ADAC/Stiftung Warentest din acest an, dar și punctaj maxim la testele pentru substanțe chimice dăunătoare.


26 scaune auto pentru copii testate pentru substanțe chimice

Testul chimic Stiftung Warentest se bazează pe mai multe cerințe internaționale stricte. Husele textile și centurile sunt testate pentru diverse substanțe chimice dăunătoare care includ, dar nu se limitează numai la: “PAH” (hidrocarburi aromatice polinucleare), “plastifianți” și “formaldehidă”. 26 de scaune auto au fost testate în testul din mai 2016. Dintre acestea, 3 au fost de la BeSafe. Toate scaunele BeSafe au primit scorul cel mai bun posibil la testul pentru substanțe periculoase.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data