Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Cum putem călători în siguranță pe timpul verii ?

Știri - 2020-08-18

Când temperaturile sunt ridicate, există câteva lucruri importante de știut pentru o călătorie sigură pe timp de vară. Primul pas evident este alegerea unui scaun auto sigur și potrivit pentru micul pasager, dar există câteva alte sfaturi, care care vă pot asigura călătorii sigure pe timpul verii.

De ce este periculos să lăsați un copil nesupravegheat în mașină?

Temperatura dintr-o mașină parcată poate crește cu aprox. 3 grade Celsius în doar 10 minute și cu mai mult de 10 grade în 30 de minute. Chiar dacă geamurile sunt deschise, temperatura din interiorul mașinii poate crește foarte repede.


Image 126

Copii sunt mai vulnerabili în special la bolile legate de căldură, deoarece corpul lor produce mai multă căldură în raport cu dimensiunea lor decât adulții, iar mecanismul care reglează temperatura internă nu este încă dezvoltat pe deplin. Prin urmare este extrem de periculos să lăsați copilul (precum și orice animal de companie) nesupravegheat în mașină, în zilele călduroase.
Vă recomandăm să nu lăsați niciodată copilul nesupravegheat în mașină, chiar dacă vă opriți puțin, numai pentru a ridica niște produse alimentare sau o înghețată. Verificați copilul des în timp ce conduceți și scoateți-l în aer curat cât mai des posibil. În plus, vă recomandăm să protejați întotdeauna capul copilului de orice expunere directă la razele solare pentru a preveni insolația. Scoica BeSafe iZi Go Modular i-Size este prevăzută cu parasolar cu SPF 50+, care protejează pielea sensibilă a micuțiilor, iar parasolarul pentru scaunele auto din grupa următoareoferă protecție copilașilor mai mari. Folosind scaunul auto pe bancheta din spate, paravanele solare , nu numai că protejează copilul de expunerea directă la soare, dar crește și confortul.


Image 36


Ajutați alți părinți să-și păstreze copii în siguranță pe timpul verii


Este posibil ca mulți părinți sănu fie conștienți de cât de periculos poate fi pentru un copil interiorul unei mașini fierbinți, mai ales că riscul insolației nu este la fel de mare pentru noi adulții, precum pentru cei mici.

Dacă doriți să ajutați și să informați alți părinți despre aceste pericole, puteți pune postere în grădiniță sau să înmânați pliante pentru ca și mai mulți copii să călătorească în siguranță pe timpul verii. Colegii noștri au pregătit un poster A4 și un pilant A5 pe care le puteți descărca și tipări ușor acasă. Folosiți-le cu încredere dacă este nevoie.

DESCĂRCARE POSTER A4 LINK

DESCĂRCARE PLIANT A5 LINK

mulțumim că contribuiți la răspândirea informațiilor! Cu ajutorul Dvs. mult mai mulți copii vor călători în siguranță pe timpul verii.

Sursa:

Mann (n.d.): “Danger: Kids Left in Hot Cars. Expert tips for keeping your kids safe from heat stroke in cars.”
Grundwein, Dowd, Meentemeyer (2010)

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data