Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Cu accesoriile BeSafe, călătoria RF este și mai sigură

Știri - 2020-08-19

Cum vă imaginați călătoria perfectă cu spatele la sensul de mers? Un drum în care cel mic stă confortabil într-un scaun auto sigur, adecvat și corect instalat? Este un început grozav, însă majoritatea părinților aici încep să nu se mai gândescă la siguranța călătoriilor.

Misiunea BeSafe nu se termină odată cu proiectarea celor mai sigure scaune auto pentru copii. Nu suntem preocupați numai de elementele de bază ale siguranței, scopul nostru este să vă echipăm pentru cele mai bune călătorii RF. Inginerii au lucrat neobosit pentru a se asigura că întreaga gamă de accesorii BeSafe este bine proiectată și sigură. Dacă aveți încredere în deciziile pe care le luați și găsiți modalități de a menține toată familia fericită, veți avea parte de călătorii mult mai plăcute. Și dacă reusim să vă ajutăm, suntem și noi fericiți.

A fost creată o gamă nouă de accesorii, pentru a vă ajuta să vă simțiți mai încrezător în utilizarea unui scaun auto orientat cu spatele pentru o perioadă cât mai îndelungată. Produsele cheie au fost supuse testelor de siguranță în situații de coliziuni severe. În plus, vor putea fi folosite și cu scaunele auto pentru copii din grupa următoare, orientate cu fața către sensul de mers..


Image 120

Scaunele RF sunt de cinci ori mai sigure

BeSafe a fost primul brand care a lansat un scaun auto orientat cu spatele către sensul de mers în 1990. Suntem ferm convinși de avantajele de siguranță a călătoriilor RF și suntem ghidați de acest principiu în tot ceea ce facem.

Studii independente de accidente reale de trafic arată că copii până la vârsta de 4 ani au sanșe de 5 ori mai mari să supraviețuiască/ să evite răni grave dacă stau cu spatele la direcția de mers în mașină.* Dacă aceste statistici nu conving părinții, noile reglementări i-Size fac obligatorie folosirea unui scaun auto RF până la cel puțin 15 luni. Noi sperăm că veți folosi cu încredere scaunele auto BeSafe orientate cu spatele către sensul de mers chiar până la vârsta de patru ani.

*Sursa: Volvo and Folksam

Aflați mai multe despre motivul pentru care RF este de 5 ori mai sigur.


Image 124


Accesoriile noastre sunt și ele sigure

Cele mai noi accesorii BeSafe vă ajută să folosiți un scaun auto RF, asigurând siguranță și confort în orice moment. Odată ce copilul “se mută” într-un scaun orientat cu fața către sensul de mers, multe dintre aceste accesorii vor oferi siguranță în continuare.

“Am muncit din greu să analizăm produsele noastre existente și să dezvoltăm o gamă nouă de accesorii menite să sprijine pe deplin părinții care folosesc scaune auto RF,” spune Marloes Koenraads, designer de accesorii BeSafe

“După cercetări ample cu consumatorii și teste de siguranță efectuate, am făcut o serie de ajustări inteligente ale gamei de accesorii BeSafe, cu accent special pe design, pe nevoile și confortul copiilor. ”

“Nu avem obligația să supunem accesoriile noastre testelor de siguranță, dar am ales să facem acest lucru cu toate noile produse cheie, unde testarea este relevantă, și continuăm testarea pe gama noastră existentă.”


Image 92


Oglindă, oglinjoară - Noua Oglindă XL-2 cu LED

Pe timpul călătoriei, copiii nu sunt izolați în propria lor lume mică pe bancheta din spate. Dacă sunt treji, le place să comunice cu toți pasagerii. Oglinda BeSafe contribuie la contactul între dumneavoastră și copilul care călătorește RF. Vă reduce grija deoarece îl puteți vedea în oglindă cu o privire rapidă.

Pe lângă oglinda standard, BeSafe oferă acum și noua oglindă premium Baby XL-2 cu iluminare LED integrată. Aceasta are o suprafață mai mare, iar noul mecanism de rotire și înclinare vă permite să reglați oglinda pentru o vedere mai bună. Apăsând o telecomandă mică, lumina se reduce ușor și puteți verifica copilașul fără să-l treziți.

Faptul că nu trebuie să vă întoarceți pentru a verifica copilul înseamnă un condus mai sigur. Când vă uitați în oglinda retrovizoare, recompensa va fi zâmbetul copilului
Oglinda XL-2 cu lumini a fost testată în situație de impact pentru cea mai mare siguranță.

BABY MIRROR XL WITH LIGHTS


Image 132

Un ecran mic pe bancheta din spate - Protecția pentru banchetă și tabletă

Călătoriile lungi pot testa chiar și răbdarea celui mai pasionat călător. Oricât de mult îi place celui mic să se conecteze cu ceilalți pasageri, câteodată are nevoie de timp pentru el, să se retragă în lumea lui (la fel ca noi toți). Acest lucru poate însemna uneori apelarea la o tabletă.


Este important de știut că o tabletă nefixată poate deveni proiectil în cazul unui accident. Vă asigurăm că produsele BeSafe sunt testate în deplină siguranță. Protecția pentru tabletă și banchetă este testată în caz de coliziune severă, iar husa protectoare cu închiderea magnetică va ține tableta în loc, astfel încât aceasta nu se va deschide accidental în cazul unui impact.

Ne-am gândit la toate celelalte funcții importante pe care le căutați într-un produs ca acesta. Este ușor de curățat și protejează tableta de murdărie și zgârieturi . Poate fi reglată în înălțime pentru a se potrivi cu toate tipurile de scaune ale vehiculului și are o căptușeală groasă pentru a preveni urmele brațului frontal tensionat.

Protecția pentru banchetă și tabletă va fi un accesoriu de lungă durată pentru mașina dumneavoastră. - potențial de la naștere până la 12 ani, deoarece poate fi utilizat atât cu scaunele RF cât și cu cele orientate cu fața spre direcția de mers.
TABLET SEAT COVER


Image 42


Apare soarele - Noile paravane solare
Este important să vă ocrotiți bebelușul de soarele puternic în timpul călătoriei. Paravanele solare reduc strălucirea razelor solare sau a luminilor stradale și oferă un mediu mai confortabil, mai puțin luminat. Paravanele solare BeSafe blochează razele UV dăunătoare cu o protecție solară de SPF50. Aceasta nu necesită ventuze, trebuie doar fixată pe geamurile mașinii cu forță statică. Fiind mai mare, oferă umbră, fără să deranjeze șoferul mașinii. Setul de două bucăți vine într-o husă de depozitare practică.

PARAVANE SOLARE SET 2 BUC

Image 93


Mai mult confort - Noua pernă pentru somn liniștit


Este posibil să vă faceți griji dacă vedeți capul copilașului într-o poziție inconfortabilă în timp ce doarme în scaunul auto. Noua pernă BeSafe pentru somn liniștit face călătoria și mai comodă pentru copii.

Perna în formă de semilună permite copiilor să-și sprijine capul în lateral pe suprafața sa moale, în timp ce dorm în scaunul propriu. Astfel, este asigurat că capul lor rămâne mereu în zona tetierei. Perna poate fi ușor prinsă de carcasa scaunului, adaptându-se scaunelor BeSafe din categoria de vârstă 6 luni – 4/5 ani, respectiv 4 – 12 ani. Poate fi reglat în înălțime pentru o potrivire mai bună, copilul o poate roti, sau o poate întoarce peste tetieră, atunci când nu este folosită. Perna poate fi spălată cu ușurință în mașina de spălat haine.

PERNĂ PENTRU SOMN LINIȘTIT


Image 47

Huse protectoare noi

Este mult mai ușor să curățați o husă protectoare decât un scaun auto întreg! Noile huse protectoare BeSafe protejează materialul scaunului auto, sunt confecționate din fire de bambus de înaltă calitate si căptușeală din bumbac. Bambusul nu este doar un produs ecologic, ci este și foarte confortabil și moale la atingere. La temperaturi mai ridicate, husa absoarbe transpirația și răcorește scaunul pentru un plus de confort.

Datorită filei de instalare, montarea husei pe scaun este acum și mai ușoară. Cusăturile din satin vă ajută să găsiți mai ușor poziția magneților, iar materialul suplimentar acoperă catarama scaunului. Toate țesăturile îndeplinesc standardele și reglementările care le impun să fie lipsite de substanțe și tratamente dăunătoare.

NEW CHILD CAR SEAT COVERS


Image 170


Siguranță, confort și liniște sufletească


„Activitatea noastră principală la BeSafe este proiectarea și dezvoltarea sistemelor de siguranță pentru copii. Avem o moștenire puternică în materie de siguranță și suntem inovatori dovediți pe piață. Prin designul nostru inteligent și modern ne străduim să oferim tuturor produselor BeSafe standarde ridicate de siguranță, ușurință de folosire și un aspect premium. La fel cum într-o călătorie puteți alege mai multe rute, există moduri infinite prin care vă putem ajuta să fiți încrezători în modul în care vă transportați copilul. Dacă aveți sugestii pentru alte îmbunătățiri, ne-ar face mare plăcere să ne spuneți.“ - HTS BeSafe

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data