Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Cum să vă pregătiți pentru a duce acasă bebelușul din spital?

Știri - 2020-08-26

Nou-născuți în scaune auto pentru copii - 6 lucruri pe care să le pregătiți pentru drum Veți deveni părinte pentru prima dată? În acest articol am adunat sfaturile noastre cele mai bune pentru primul drum cu copilașul Dvs.

Nou-născuți în scaune auto pentru copii - 6 lucruri pe care să le pregătiți pentru drum Veți deveni părinte pentru prima dată? În acest articol am adunat sfaturile noastre cele mai bune pentru primul drum cu copilașul Dvs.

La ce întrebări veți găsi răspunsuri în acest articol:

  • De ce e bine să exersați în prealabilinstalarea scaunului auto în mașină?
  • În ce să îmbrăcați bebelușul la ieșirea din spital?
  • Cum așezați bebelușul și cum tensionați corect centura în scaunul auto?
  • Cum reglați scaunul auto pentru a se potrivi bebelușului?
  • Cum vă ușurează viața un sistem de călătorie?


1. Exersați instalarea scaunului auto pentru copii înainte de nașterea copilului

Probabil ați ales deja primul scaun auto pentru copii (scoică) - dacă nu, puteți citi aici mai multe despre scaunele auto pentru copii (scoici) BeSafe. Scoicile BeSafe au două opțiuni de instalare. Prima și cea pe care o recomandăm esteo bază ISOfix. Este o opțiune ușoară, flexibilă și foarte rapidă. A doua este asigurarea scaunului auto folosindcentura de siguranță în 3 puncte a mașinii.Ambele opțiuni sunt la fel de sigure dacă totul se face corect. Oricare ați alege, recomandarea noastră este să exersați instalarea înainte să se nască bebelușul, astfel încât să vă simțiți în siguranță pentru când va veni timpul să părăsiți spitalul. Nu uitați să dezactivați airbag-ul dacă instalați scoica pe scaunul din față a mașinii!

2. Planificați ținuta bebelușului pentru când părăsiți spitalul

În cazul în care bebelușul se va naște în lunile mai reci, ar fi o idee bună să planificați ce va purta când îl duceți acasă din spital. Bebelușii nu ar trebui să poarte niciodată haine groase în scoică. Mai bine îmbrăcați bebelușul în haine obișnuite și folosiți un săculeț / pătură (adaptată pentru a fi utilizatăcu scoica fără să compromită siguranța). Săculețele sunt disponibile în diferite variante. Pentru lunile de iarnă noi recomandăm Voksi® Move, testat în caz de accident , iar pentru lunile mai calde Voksi® Move Light sau Voksi® Baby Wrap, care este o pătură pentru copii concepută pentru a fi folosită cu scoica Voksi® și BeSafe sunt branduri „surori.

3. Cum să așezați și să asigurați bebelușul corect

  • În cazul în care aveți o scoică cu magneți pentru centuri, începeți să eliberați și să slăbiți complet centurile (așa cum se arată în manualul de utilizare), deschideți catarama și așezați centurile pe magneți, astfel încât să avețispațiu suficient pentru a așeza bebelușul.
  • Prima dată tensionați centurile șoldului trăgând centurilor de umeri în sus. Apoi trageți cureaua centurii centralespre exterior pentru a strânge centurile de umeri. În timp ce le strângeți, folosiți cealaltă mână pentru a ține centurile de umăr apropiate, astfel încât să nu poată aluneca de pe umerii nou-născutului. Centuratrebuietensionată corect, astfel încât să nu încapă mai mult de un deget între pieptul micuțului și centură (1cm).
  • Tensionați centurile corect! O centură slabită în cazul unui accident înseamnă pericol! Centura căptușită în 5 puncte este cea mai eficientă, fiindcă stabilizează copilul și îl ține în siguranță.
  • Reglați scoica astfel încât să se potrivească copilului Dvs.


Image 8


4. Reglați scoica astfel încât să se potrivească copilului Dvs.

Toți copiii sunt diferiți și prin urmare,BeSafe a dezvoltat scaune auto/scoici care se adaptează copilului în creștere. De exemplu dacă folosiți scoica BeSafe iZi Go Modular i-Size, sunt micuti care nu necesită perna suplimentară pentru cap, alțiiîl folosesc numai timp de câteva săptămâni/luni sau alții îl folosesc chiar mai multe luni. Îndepărtați inserțiile din perna capului în jurul vârstei de 3 luni sau când capul nu mai încape comod. Inserțiile pot fi îndepărtate ușor cu ajutorul benzilor Velcro. Îndepărtați perna reductoare (cel de sub funduleț) când micuțul ajunge la înălțimea de 60 cm sau devine mai mare de 4 luni. Îndepărtați perna reductoare (cel de sub funduleț) și partea reductoare (partea inferioară) când copilul ajunge la înălțimea de peste 65 cm sau devine mai mare de 6 luni. Nu uitați că puteți ridica centurile de siguranță pe măsură ce copilul crește și că acestea trebuie să fie într-un unghi de 90 de grade față de umerii copilului. Nu uitați, deoarece toți copiii sunt diferiți, aceste numere sunt doar aproximative - adaptați-lecopilașului astfel încât să fie cât mai sigur și mai confortabil.

5. Cât timp va putea să stea un bebeluș în scoică?

Una dintre cele mai frecvente întrebări se referă la cât de des trebuie să ne oprim și luăm pauză, astfel încât bebelușul să nu stea în poziție curbată prea mult timp. Nou-născuții nu ar trebui să stea mai mult de 1 oră în scoică, bebelușii mai mari aprox.1,5 – 2 ore, deoarece mușchii lor nu sunt încă dezvoltați complet. Dacă nu sunteți siguri de situația Dvs. specifică, vă recomandăm să consultați medicul pediatru.

6. Folosirea scoicii împreună cu un sistem de călătorie

Puteți transforma majoritatea scoicilor într-un sistem de călătorie cu ajutorul unor adaptoare, care permit conectarea scoicii pe carcasa căruciorului . Ca să aflați ce tip de adaptoare se potrivesc pentru Dvs., vă rugăm să contactați producătorul căruciorului. Cărucioarele compatibile cu scoica ușurează viața de zi cu zi, mai ales în primele luni, astfel puteți folosi și mașina și căruciorul ca să vă rezolvați treburile, fără să mișcați bebelușul din mașină în cărucior și viceversa. Tineți cont de perioada petrecutăde bebeluș în scoică - aceasta nu înlocuiește un landou!

Citiți mai multe despre Sistemul de Călătorie


Image 111


Sperăm că acesti 6 pași vă vor ajuta să vă simțiți mai pregătiți pentru primul drum cu bebelușul Dvs. Urmăriți-ne pe Instagram pentru mai multe informații!


Lista de bifat - Ce veți avea nevoie pentru siguranța copilului Dvs în mașină:

1. Deviatorul de centura BeSafe Pregnant - începând cu săptămâna 8 de sarcină până la naștere

2. Scoică - începînd de la naștere până la aprox. 6-12 luni

3. Scaun auto pentru copilași - de la aprox. 6 luni până la 4-5 ani

4. Scaun înălțător su spătar și tetieră - de la 4 ani pînă la aprox. 12 ani


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data