Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

SIP+ Protecție Laterală Suplimentară

Știri - 2020-10-12

Impactele laterale sunt a doua sursă de răniri grave a copiilor în accidentele de mașină. BeSafe a dezvoltat o inovație unică SIP+ o protecție suplimentară în cazul unui impact lateral. SIP+ face diferența, iată cum.

Impactele laterale sunt a doua sursă de răniri grave a copiilor în accidentele de mașină. BeSafe a dezvoltat o inovație unică SIP+ o protecție suplimentară în cazul unui impact lateral. SIP+ face diferența, iată cum.

Ce este SIP+?

SIP+ este o măsură de siguranță suplimentară, poziționată pe partea laterală a scaunului auto BeSafe pentru copii. Este construit ca să absoarbe și ca să reducă forțele asupra capului și gâtului copilului cu până la 20%, în eventualitatea unui accident de impact lateral.

Cum funcționează?

SIP+ este montat pe partea laterală a scaunului auto pe partea dinspre portieră și are două funcții. În primul rând, reduce distanța dintre ușă și scaun, scurtând astfel mișcarea în cazul unui impact lateral. Mai puțină mișcare înseamnă forță mai mică asupra copilului. În al doilea rând SIP+ funcționează ca o zonă de deformare, care absoarbe energia unui impact lateral.

De ce este importantă protecția pentru impactul lateral?

Copii sunt deosebit de vulnerabili în cazul unui impact lateral. Din moment ce stau destul de sus în scaunul auto, ei sunt mai puțin protejați de secțiunile metalice ale caroseriei. Mai mult, mașinile nu au zonă de deformare spre partea laterală,cum au în partea din față a vehiculului.În consecință, mașina în sine absoarbe foarte puțin din energia de impact într-un accident lateral.

Acesta este motivul pentru care protecția împotriva impactului lateral oferită de scaunul auto este esențială pentru protejarea copiilor în cel mai bun mod posibil. Toate scaunele BeSafe dispun de material absorbant de energie în părțile laterale și întetierele adânci. SIP+ reduce forța asupra capului și gâtului copilului cu până la 20% suplimentar în cazul unui impact lateral.

Image 75


Testele confirm că SIP+ face diferența

În edițiile 2016 – 2020 a testelor de scaune auto pentru copii de la ADAC/Stiftung Warentest, mai multe scaune auto BeSafe au fost testate. Toate scaunele auto BeSafe dotate cu SIP+ au obținut scorul “Foarte Bun” la siguranță.

SIP+ în combinație cu protecția frontală excepțională a rezultatscorul istoric de siguranță de 1,1 pentru scaunul iZi Kid X2 i-Size , respectiv iZi Kid X3 i-Size -cel mai bun scor de siguranță obținut dintre cele 65 de scaune auto testate anterior în această categorie.


Citiți mai multe despre rezultatele testelor ADAC


Care sunt scaunele auto livrate cu SIP+?

Toate scaunele auto BeSafe sunt livrate cu SIP+în afara deiZi Comfort X3 și iZi Comfort X3 ISOfix. Pentru aceste modele, SIP+poate fi achiziționat separat ca accesoriu opțional pentru a îmbunătăți siguranța în cazul unui impactlateral.


De ce BeSafe a depus un efort suplimentar în dezvoltarea SIP +?

Putem crea cele mai bune condiții pentru performanța scaunelor BeSafe ,numai cu copiii și cu viața reală în focus. Cu toate acestea, nu vom fi niciodată mulțumiți! Noi inovații sunt dezvoltate în mod constant pentru a face produsele noastre să fie și mai sigure și mai ușor de utilizate. Dacă găsim o modalitate de a crește siguranța copiilor în mașini, o vom face!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data