Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Viață salvată de deviatorul de centură BeSafe Pregnant?

Știri - 2020-11-19

Adelheid Nordhagen era însărcinată în săptămâna a 27-a, când a fost implicată într-un accident rutier grav. Este posibil ca deviatorul de centură BeSafe Pregnant să-i fi salvat viața bebelușului pe care îl purta în pântec.

Oprire bruscă la 60 km/h

Înainte de accident, Adelheid a avut o zi plină. Lucrează ca asistentă medicală la secția de terapie intensivă de la Spitalul Elverum, și era în drum spre acasă, când mașina din fața ei s-a oprit brusc la 60 km/h. Adelheid nu avusese nici o șansă să reacționeze sau să vireze într-o altă direcție și a intrat direct în mașină. Din fericire, șoferul din spatele ei a reușit să frâneze rapid și a redirecționat mașina în ultima clipă.

Moștenise o centură pentru gravide

Mașina ei, un Peugeot 206, a ajuns o epavă totală. Toate airbag-urile s-au deschis. Adelheid a fost de asemenea rănită, deși în mod firesc ea se gândise prima dată la bebelușul din pântecul ei. Din fericire, moștenise de la sora ei un deviator de centură BeSafe. A auzit despre acestă centură și la locul de muncă și știa că la nevoie poate salva vieți.

Folosind BeSafe Pregnant, centura de siguranță a mașinii se așeza peste șoldul lui Adelheid și nu pe stomac, ca o centură de siguranță obișnuită. Cu toate acestea, coliziunea a fost atât de puternică încât a început să simtă contracții. A fost transportată de urgență la Spitalul Ullevål, unde i s-au administrat medicamente anti-contracție, urmate de repaus strict la pat timp de 6 săptămâni.

“ Dacă nu aș fi purtat centura pentru gravide, povestea ar fi fost total diferită “

Adelheid a urmat sfatul medicului, și a luat lucrurile foarte ușor până la naștere, pe 20 noiembrie. Micuța prințesă a lui Adelheid, Vilde, s-a născut cu 2,5 săptămâni înainte de termen.

Vilde și Adelheid se bucură de o stare de sănătate perfectă. Adelheid recomandă folosirea Centurii BeSafe Pregnant tuturor femeilor însărcinate. “ Dacă nu aș fi purtat centura pentru gravide, povestea ar fi fost total diferită “, spune Adelheid.

Citiți mai multe despre Centura pentru gravide

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data