Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

0
Produse în coș

Răul de mișcare și scaunele auto RF. Cum tratăm boala de călătorie?

Știri - 2020-11-26

Copii care care suferă de boala de călătorie, se vor simți rău adeseori, indiferent dacă stau cu fața spre direcția de mers sau invers. Boala de călătorie nu este un fenomen nou, cauzat de scaunele auto RF - se întâmplă și copiilor care stau în mașină, fără sistem de protecție.

Aveți răbdare și încercați diferite lucruri. Testarea unor lucruri noi este un preț mic de plătit, față de joculde noroc cu siguranța micului pasager. Nu trebuie să uitați că un scaun ato RFeste de 5 ori mai sigur, decât unul folosit cu fața către sensul de mers!

Mai jos gasiti cateva sfaturi practice:

Deschideți ferestrele și luați pauze

Pauzele frecvente sunt benefice pentru fiecare pasager. Întindeți-vă picioarele și respirați un pic de aer proaspăt. Pur și simplu trebuie să acceptăm că călătoriile pot dura mai mult atunci când avem copii în mașină.

Temperatura

Mulți copii se simt mult mai bine în mașină dacă nu sunt supra - îmbrăcați și temperatura interioară nu este prea ridicată.

Stilul de conducere

Trebuie să știți că un mod eratic de condus, cu opriri și accelerări bruște poate provoca mai ușor boala de călătorie

Alimente

Trebuie să vă asigurați că copilul nu a mâncat prea mult înainte / sau în timpul călătoriei.

Mâncare pe durata călătoriei

Nu lăsați copilul să mănânce lapte, lactate sau dulciuri pe drum. Nici băuturile acide nu fac bine unui stomac tulburat. Alimentele uscate, cum ar fi biscuiții sau alte tipuri de gustări, sunt mai potrivite pentru călătorii. Iată câteva sugestii de alimentele potrivite:

• Picături de lămâie și biscuiți cu aromă de lămâie
• Mentă
• Alimente bogate în carbohidrați
• Alimente acoperite de sare, de ex. biscuiți sărați

Vedere bună

Copii ar trebui să stea într-un scaun care oferă o vedere bună. O altă idee bună este să vă jucați în mașină - de exemplu, să numărați toate mașinile roșii. Acest lucru îi poate distrage atentia si nu se va simti ametit. Scaunele auto BeSafe montate cu spatele către sensul de mers au fost gândite să ofere vedere bună prin majoritatea geamurilor mașinii.

Când este OK să administrați medicamente?Image 175

Ghimbirul este un produs natural, care poate combate boala de călătorie, și mulți oameni sunt fericiți de rezultatele obținute. Poate fi obținut fie în stare proaspătă, fie în capsule și trebuie luat cu aproximativ o oră înainte de călătorie. Medicamantele împotriva răului de mașină pot fi cumpărate și în farmacii, fără prescripție medicală. Acestea au un efect de prevenție și stabilizează sistemul vestibular. Medicamentele trebuie luate cu 1 sau 2 ore înainte de călătorie. Efectele secundare includ somnolența. Peremesin și Postafen pot fi luate de copii cu vârsta peste 1 an. Marzine și Trihistan pot fi luate de copii cu vârsta peste 2 ani. In cazul copiilor mai mici trebuie contactați medicul înainte de a administra astfel de medicamente. * (Sursa: www.Mozon.com (acum numit DinSide Helse) și www.lommelegen.no (Sfat Medical)


Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 200 RON

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Salvează coşul
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data