fbpx

Viață salvată de deviatorul de centură BeSafe Pregnant?

Citește
Deviator centură pentru gravide - BeSafe Pregnant iZi FIX

Adelheid Nordhagen era însărcinată în săptămâna a 27-a, când a fost implicată într-un accident rutier grav. Este posibil ca deviatorul de centură BeSafe Pregnant să-i fi salvat viața bebelușului pe care îl purta în pântec.

Oprire bruscă la 60 km/h

Înainte de accident, Adelheid a avut o zi plină. Lucrează ca asistentă medicală la secția de terapie intensivă de la Spitalul Elverum, și era în drum spre acasă, când mașina din fața ei s-a oprit brusc la 60 km/h. Adelheid nu avusese nici o șansă să reacționeze sau să vireze într-o altă direcție și a intrat direct în mașină. Din fericire, șoferul din spatele ei a reușit să frâneze rapid și a redirecționat mașina în ultima clipă.

Moștenise o centură pentru gravide

Mașina ei, un Peugeot 206, a ajuns o epavă totală. Toate airbag-urile s-au deschis. Adelheid a fost de asemenea rănită, deși în mod firesc ea se gândise prima dată la bebelușul din pântecul ei. Din fericire, moștenise de la sora ei un deviator de centură BeSafe. A auzit despre acestă centură și la locul de muncă și știa că la nevoie poate salva vieți.

Folosind BeSafe Pregnant, centura de siguranță a mașinii se așeza peste șoldul lui Adelheid și nu pe stomacca o centură de siguranță obișnuită. Cu toate acestea, coliziunea a fost atât de puternică încât a început să simtă contracții. A fost transportată de urgență la Spitalul Ullevål, unde i s-au administrat medicamente anti-contracție, urmate de repaus strict la pat timp de 6 săptămâni.

“ Dacă nu aș fi purtat centura pentru gravide, povestea ar fi fost total diferită “

Adelheid a urmat sfatul medicului, și a luat lucrurile foarte ușor până la naștere, pe 20 noiembrieMicuța prințesă a lui Adelheid, Vilde, s-a născut cu 2,5 săptămâni înainte de termen.

Vilde și Adelheid se bucură de o stare de sănătate perfectă. Adelheid recomandă folosirea Centurii BeSafe Pregnant tuturor femeilor însărcinate. “ Dacă nu aș fi purtat centura pentru gravide, povestea ar fi fost total diferită “, spune Adelheid.

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.