fbpx

BeSafe Newborn Haven

Adevăratul sistem de purtare pentru nou-născuți cu o ergonomie fără compromisuri

Expertiza noastră în ceea ce privește siguranța, confortul și ergonomia în mobilitatea cu copiii a prins viață odată cu introducerea celui de-al doilea sistem de purtare personalizat pentru nou-născuți. BeSafe Newborn Haven este sistemul de purtare pentru copii perfect pentru a fi folosit în primul an de viață al bebelușului dumneavoastră și este o completare excelentă a gamei noastre de sisteme de purtare.

De ce este de ajutor un sistem de purtare pentru nou-născuți?

În primul rând, nou-născuții au nevoi specifice în primele luni. Ei se dezvoltă foarte mult în această perioadă și este importantă folosirea unui marsupiu care să îi susțină.

În calitate de părinte, te poți simți în siguranță că bebelușul tău este susținut în mod corespunzător și, în același timp, te simți și tu confortabil. Și să nu uităm de importanța de a fi aproape. Unul dintre cele mai importante lucruri pentru un bebeluș în primul an este legătura dintre bebeluș și părinte, iar folosirea unui marsupiu pentru nou-născuți este perfectă pentru a-l ține aproape. În același timp, poți avea mâinile libere pentru a face alte lucruri.

Dacă vrei să afli mai multe despre dezvoltarea unui nou-născut, citește mai multe aici.

Ce face ca BeSafe Newborn Haven să fie o alegere bună atât pentru copil, cât și pentru părinte?

Toate detaliile sunt realizate special pentru a susține cu adevărat nevoile specifice ale unui nou-născut și pentru a-i liniști pe micuții noștri atunci când au cea mai mare nevoie.

În cazul unui nou-născut, nu dorești să faci compromisuri în ceea ce privește ergonomia, deoarece primul an este un an foarte important în dezvoltarea copilului. Cu Newborn Haven puteți fi siguri că bebelușul vostru beneficiază de un suport optim care, de asemenea, poate fi ajustat pe măsură ce copilul crește.

Pentru o experiență de purtare cât mai confortabilă atât pentru tine, cât și pentru bebelușul tău, am lucrat cu experți și familii reale în timpul procesului de producție. Sistemul de purtare este fabricat din materiale foarte moi, se simte ca un sling și are o mulțime de caracteristici care vă oferă momente plăcute împreună.

Mulți părinți pot fi speriați de gândul de a folosi un sistem de purtare. Cu Newborn Haven acest lucru nu mai este o problemă, deoarece este atât intuitiv, cât și ușor de utilizat.

În cadrul BeSafe ne pasă de viitor. Foarte mult. Și, prin urmare, am realizat acest sistem de purtare pentru bebeluși folosind materiale ecologice și durabile, pentru a ne asigura că facem tot ce putem pentru a avea grijă de planetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Abonează-te la newsletter!

Află noutățile și informațiile esențiale despre scaune auto copii BeSafe.